29-07-2013, 12:11 PM
Kae, seda saab kahekohalise hinnanumbri eest ka.
Aga mulle hakkas see nupumõte meeldima.... Vaatame. Niikuinii on minul seda vaja kas
A: kohalt liikumiseks libedal;
B: olematu mootorivõimsuse kompenseerimiseks laiamisel.
Mõlema puhul pole käsijuhtimine üldse paha mõte
Kui kellegi vedeleb riiulis mõni surnud (suvaline) ASD relee, siis ma võtaks selle meelsasti taaskasutusse - nii piirduks ümberehitused vaid juurdelisatavate komponentidega ja vajaduse (loe: võimaluse) tekkimisel oleks algse olukorra taastamine vaid õige komponendi pessapistmise taga.
Rooste on kosmeetiline probleem.
Tõsi, tülikas selline.
Samas põhilised õnnetusekohad on sel kerel veel terved. Isegi tagumiste küljeakende servad on täitsa viisakad.
Veel...

Aga mulle hakkas see nupumõte meeldima.... Vaatame. Niikuinii on minul seda vaja kas
A: kohalt liikumiseks libedal;
B: olematu mootorivõimsuse kompenseerimiseks laiamisel.

Mõlema puhul pole käsijuhtimine üldse paha mõte

Kui kellegi vedeleb riiulis mõni surnud (suvaline) ASD relee, siis ma võtaks selle meelsasti taaskasutusse - nii piirduks ümberehitused vaid juurdelisatavate komponentidega ja vajaduse (loe: võimaluse) tekkimisel oleks algse olukorra taastamine vaid õige komponendi pessapistmise taga.
(29-07-2013, 11:53 AM)Laur Kirjutas: Valge on hea valik, on kohe näha milline koht veel ei roosteta!
Rooste on kosmeetiline probleem.

Samas põhilised õnnetusekohad on sel kerel veel terved. Isegi tagumiste küljeakende servad on täitsa viisakad.
Veel...