11-05-2013, 08:02 AM
(11-05-2013, 12:51 AM)Kuldar Kirjutas: Niisiis , härrad ja daamid , võtke vastu klubiliste laia MB mudelite ridadesse selline isend nagu GL . Ma "lillede vahelt" andsin märku oma CE teema alt , et selline mõte võib saada teoks - nüüd siis auto käes . Algmõtteis ,2012 aasta lõpus, oli tegelikult ML w164, kuid proovisõidud ja GL-i soliidsus kaalusid otsutavalt mõtte suurema auto kasuks . Millegipärast hakkasin viimasel ajal isegi filmides tihedamalt GL-e nägema , rääkimata siis tänavapildis vaikselt ilmuvaid ja kaduvaid isendeid . Jah , armusin ärakas sa land cruiser V 8 ka proovisid ? sõidumugavuselt on GL.ist kordades üle,tean kuna olen mõlemat omanud.see ka muidugi minu isiklik arvamus,aga GL on hea valik vs V8 on umbes 2xkallim. Enne lõplikku otsustamist läksin isegi niikaugele ,et testisin uut Landcruiserit - tulemus ? .... mmm emotsioonitu, rohmakas ja igav auto . Siinkohal pean vabandama sedavõrd isetu iseloomustuse pärast ning täpsustan , jutt käib vaid minu isiklikust arvamusest Toyota Land Cruiser 150 mudeli osas ( tehnilisi etteheiteid pole) .
Ma pole tükk aega sellise "januga-uudishimuga" mingi autoga sõitnud kui nüüd GL-iga . Etterutates pean siiski mainima maha ka seda , et isegi kui uuema põlvkonna GL oleks olnud taskukohane siis vanem kere on minusilmis selgelt väärikam . Jah , facelift on ilusam kuid jah .... ooluuliiselt kallim . Minujaoks oluline oli ostul suhteliselt põhjalik info , seda siis enda kogemusi arvesse võttes , Silberauto ülevaatusakti tulemust hinnates ning ka müüja usaldusväärsuses veendumises . Eesti on väike - antud juhul kasulik tegur.
Pikk jutt paljudest mitteolulistest asjadest kuid , andke andeks - emotsioonid veel laes.
Ma panen hetkel mõned pildid ka üles (Iphoni abil tehtud , seega kvaliteet pimedas ja välguta ) Tehnilistlaadi infot siis pisut hiljem.