11-05-2013, 12:51 AM
Niisiis , härrad ja daamid , võtke vastu klubiliste laia MB mudelite ridadesse selline isend nagu GL . Ma "lillede vahelt" andsin märku oma CE teema alt , et selline mõte võib saada teoks - nüüd siis auto käes . Algmõtteis ,2012 aasta lõpus, oli tegelikult ML w164, kuid proovisõidud ja GL-i soliidsus kaalusid otsutavalt mõtte suurema auto kasuks . Millegipärast hakkasin viimasel ajal isegi filmides tihedamalt GL-e nägema , rääkimata siis tänavapildis vaikselt ilmuvatest ja kaduvatest isendeist . Jah , armusin ära
. Enne lõplikku otsustamist läksin isegi niikaugele ,et testisin uut Landcruiserit - tulemus ? .... mmm emotsioonitu, rohmakas ja pisut igavavõitu auto . Siinkohal pean vabandama sedavõrd isetu iseloomustuse pärast ning täpsustan , jutt käib vaid minu isiklikust arvamusest Toyota Land Cruiser 150 mudeli kohta ( tehnilisi etteheiteid mul pole) .
Ma pole tükk aega sellise "januga-uudishimuga" mingi autoga sõitnud kui nüüd GL-iga . Etterutates pean siiski mainima maha ka seda , et isegi kui uuema põlvkonna GL oleks olnud taskukohane siis vanem kere on minusilmis selgelt väärikam . Jah , facelift on ilusam kuid jah .... ooluuliiselt kallim . Minujaoks oluline oli ostul suhteliselt põhjalik info , seda siis enda kogemusi arvesse võttes , Silberauto ülevaatusakti tulemust hinnates ning ka müüja usaldusväärsuses veendumises . Eesti on väike - antud juhul kasulik tegur
.
Pikk jutt paljudest mitteolulistest asjadest kuid , andke andeks - emotsioonid veel laes
.
Ma panen hetkel mõned pildid ka üles (Iphoni abil tehtud , seega kvaliteet pimedas ja välguta ) Tehnilistlaadi infot siis pisut hiljem.

Ma pole tükk aega sellise "januga-uudishimuga" mingi autoga sõitnud kui nüüd GL-iga . Etterutates pean siiski mainima maha ka seda , et isegi kui uuema põlvkonna GL oleks olnud taskukohane siis vanem kere on minusilmis selgelt väärikam . Jah , facelift on ilusam kuid jah .... ooluuliiselt kallim . Minujaoks oluline oli ostul suhteliselt põhjalik info , seda siis enda kogemusi arvesse võttes , Silberauto ülevaatusakti tulemust hinnates ning ka müüja usaldusväärsuses veendumises . Eesti on väike - antud juhul kasulik tegur

Pikk jutt paljudest mitteolulistest asjadest kuid , andke andeks - emotsioonid veel laes

Ma panen hetkel mõned pildid ka üles (Iphoni abil tehtud , seega kvaliteet pimedas ja välguta ) Tehnilistlaadi infot siis pisut hiljem.

"Mercedes и в Африке Mercedes"