17-01-2013, 12:37 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 17-01-2013, 12:38 PM ja muutjaks oli kait.)
(16-01-2013, 06:50 PM)2015c Kirjutas: Nivooamordi kohta pakun et regullhoovast on liiga palju peale keeratud, siis ongi kõrge ja liiga jäik. Ise oma autol katsetasin. Peab sinna lingi külge minevat polti lühemaks reguleerima (2x 10mm võtit vaja) siis ta ei pressi nii vara survet taha. Kui hoovastiku lahti saad, tõmbad linki allapoole, peaks rõhk kaduma ja siis istub vedrude peal. Selle ''null'' koha paika saamisega läheb mõned testkorrad, aga palju parem saab. Ja kui kirjutad et paari päevaga kõrgus kaob, siis seda enam olen kindel et just selles asi ongi.
Masin on muhe!
See regulaatori varda timmimine ongi esimene asi, mis mul ka meeles mõlkus. Kevade poole hakkan sellega tegelema.
(16-01-2013, 01:49 PM)nostromo Kirjutas: Kui Carlssonitest loobuma peaksid anna teada
Iga uue foorumi 600SEL üle on alati vaid hea meel ja jälgin huviga
Carlssonite tulevik veel pisut lahtine aga kui ühel päeval viitisin kõik need veljepoldid lahti keerata siis peaks 3 veljel ääred ära poleerima uuesti.
(17-01-2013, 03:20 AM)itbilen Kirjutas: Kuidagi harjumata on h6bedane,heleda sisuga kuuesajane. Liiga tavaline tundub.Maitse asi muidugi..
Auto ise on ilus, 5+
Natuke vaeva näha nende puhul on täitsa normaalne.Kyll kevadel-suvel juba nautida ka saad seda
Eestis on vist ikka paras piin sellist pidada, s6ita ei ole ju kusagil
Aga edu igatahes.
Tagatulesid v6ib tuunida kyll, näiteks nii:
Novott jah....must oleks minu silmis ka ilmselt ideaalne värv. Nahksisude koha pealt on mul kuidagi nii, et kui endal on must, siis tundub heledam ilusam ja vastupidi.
Tegelt on hall väga viisakas, kui ikka ilus ja puhas. Mustaga hea lihtne - võid lasta sital koguneda, ei saa arugi, et nahapraugdes huumusekiht juba vahel. Heledam seevastu jätab minu silmis sellise steriilsema mulje.
Et neid autosid värvi järgi valida peaks rahakott puuga seljas olema ja ka siis ei pruugi sobivat leida isegi mobile.de-st, rääkimata auto 24-st.
Mustal võib veel tulesid tuunida aga hallil masinal sobib minu arust ainult heledamaks tuunimine.
Auto müügi hetkeks oli isegi see reflektorliist, mis tulede all, mustaks värvitud. Aga ei hakanud seda puhtaks nühkima kuna seda on korduvalt liimitud ning mitmest kohast katkine. Tagatulede värvimine oli kooliealise idanaabri poolt tehtud tuning, kes müüs oma onu autot. Vot nii!
![Icon_razz Icon_razz](https://foorum.clubmb.ee/images/smilies/icon_razz.gif)
(17-01-2013, 05:24 AM)sm. pelle Kirjutas: Keegi üldse luges teemat ka?
(15-01-2013, 11:42 PM)kait Kirjutas: Mis edasi sai?
Esimene asi, mis autol oli vaja normaalseks saada olid muidugi tagatuled sest need olid nii tumedad, et pidurituld oli väga keeruline eristada. Tumeduse vastu aitasid nitrolahusti ning 1 vana padjapüür.
Muidu SEL ja V12 on väga mõnus kooslus.
Kiidan heaks
Tekkis ka sama küsimus
![Icon_razz Icon_razz](https://foorum.clubmb.ee/images/smilies/icon_razz.gif)