Juhuste kokkulangemisel sain äsja ühe järjekordse väljakutse osaliseks projekti W 111 , S 220 , 1964 näol . Otsustasin päästa sellise auto halvimast ja taastada see võimalikult ligilähedale oma endisesse hiilgusesse .

Ma ei tea hetkel sellest autost muud kui vaid seda , et ta on komplektne ja ,et auto on seisnud viimased 10 aastat , numbritel ilutseb ülevaatuse kleeps 03

, auto on seisnud siis garaazis -angaaris 7 a. ja 2 a. väljas presendi all . Positiivne on see ,et kroomdetailid on suht hästi säilinud , vajab vaid mõne detaili vahetust . Sisu puidu osas on aga suht nutune . Samuti ei tea ma veel millises olukorras on veermik-mootori osa . Valmistun halvimaks

Hakkan siis tasapisi järjekordse auto päevikut pidama ja kogemustest juba võin ütelda ,et auto valmimisaega ma parem ette ei planeeri , loodan vaid mingil ajal sellise väärika isendi MB Klubi väljasõitudele kaasata kevad-suvi-sügisesteks perioodideks ja seda siis loodetavasti juba mustade numbritega . Ambitsioonikas plaan ,kas pole ?

. Lisan ka mõned pildid