21-11-2005, 09:16 PM
Tegu siis minu teise autoga.230E aastast 88.Soetatud nõksa üle aasta tagasi.Selle aja sees on rohkem seisnud kui sõitnud.Läbisõitu kogunenud 400 000.Tehtud tööd ajal mil mina tema omanik olen:klapisääretihendid vahetatud,pihustid vahetatud,tõukurid ja saaled samuti vahetatud.Silla osas rooliotsad,kardaani tugilaager,stabika puksid,sarniirid,kõik õõtshoovapuksid,pendelhoova rem. komplekt ja hiljuti alles ka veepump mis lootusetult tilkuma hakkas.Lisaks veel katuseluugi täielik renoveerimine.Ostes olid seal täielik pudru ja kapsad.Lisadest abs,luuk,neli peatuge,istmesoojendused,peegli soojendused,klaasipesu düüside soojendus.Automaat kast aga see ju Mercedes-Benz puhul loomulik.Kere oma vanuse kohta tip top seisukorras.Täielikult õlitatud-möksitud,alla pandud logarid.Nüüd võib mõnu tunda sõitmisest hea autoga!190sse enam peale seda istuda ei taha hästi.
Ja veel peab mainima et paigaldatud originaal porikummid annavad välimusele päris palju juurde.:tongue:
Pildid kül mõnevõrra vananenud juba.Loodan varsti ka midagi uuemat panna.
Ja veel peab mainima et paigaldatud originaal porikummid annavad välimusele päris palju juurde.:tongue:
Pildid kül mõnevõrra vananenud juba.Loodan varsti ka midagi uuemat panna.
Kaido
5051362
5051362