05-05-2011, 05:09 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 10-05-2011, 02:53 PM ja muutjaks oli v6sa.)
Tuli praegu meelde otsida, kuidas IRpulti sünkida. Meil on too kolmas, krediitkaardiliistakas kah olemas, kuid auto seda ei tunnista. Hetkel pole ka autot käepärast, et minna proovima...
Leidsin paar detailides erinevat õpetust, mille alusel järgi peaks asi käima nii:
1) võtad valve maha ja kobid autosse;
2) vajutad kaks korda ühe sekundi sees kõnealuse puldi nuppu (kui oluline see on - vajutusest LEDi süttimiseni puldil läheb pea sekund
);
3) 30 sekundi jooksul keerad süüte sisse (süütelukust asend 2);
4) ootad natuke (kui kaua?) ja loodad, et pult oleks süngitud;
5) keerad süüte välja.
HH on siis kokkukäiva metallvõtme ja peegli küljes oleva IRvastuvõtjaga isend.
Jep, praegu veereb SELi suvetossudel. SELi sõiduloaga läheb veel aega ja seniks saavad loa olla HH küünte katteks.
Seoses sellega - kuhu tasuks viia valuveljed reanimeerimisse? Tahaks HH jaoks teha suverehvide jaoks jooksu korralikke velgi. Aga olemasolevad viie kodaraga Stilautod on kriibitud ja mõnest kohast ka oksüdeerunud - ilmselt kuluks neile ära liivaprits, kerge pahtel ja hea värv. Aga kuna ma olen koi, siis ei raatsi velgi Hitehisse viia.
On keegi nõus selle tänamatu töö ette võtma?
Leidsin paar detailides erinevat õpetust, mille alusel järgi peaks asi käima nii:
1) võtad valve maha ja kobid autosse;
2) vajutad kaks korda ühe sekundi sees kõnealuse puldi nuppu (kui oluline see on - vajutusest LEDi süttimiseni puldil läheb pea sekund
![Icon_mad Icon_mad](https://foorum.clubmb.ee/images/smilies/icon_mad.gif)
3) 30 sekundi jooksul keerad süüte sisse (süütelukust asend 2);
4) ootad natuke (kui kaua?) ja loodad, et pult oleks süngitud;
5) keerad süüte välja.
HH on siis kokkukäiva metallvõtme ja peegli küljes oleva IRvastuvõtjaga isend.
(03-05-2011, 09:38 AM)Laur Kirjutas: Pildi järgi paistab, et all "15" veljed?
...
Jep, praegu veereb SELi suvetossudel. SELi sõiduloaga läheb veel aega ja seniks saavad loa olla HH küünte katteks.
Seoses sellega - kuhu tasuks viia valuveljed reanimeerimisse? Tahaks HH jaoks teha suverehvide jaoks jooksu korralikke velgi. Aga olemasolevad viie kodaraga Stilautod on kriibitud ja mõnest kohast ka oksüdeerunud - ilmselt kuluks neile ära liivaprits, kerge pahtel ja hea värv. Aga kuna ma olen koi, siis ei raatsi velgi Hitehisse viia.
On keegi nõus selle tänamatu töö ette võtma?