06-06-2013, 01:58 AM
Niisiis G ja GL . Kusjuures ma just käisin eelmisel nädalal Armeenias , Yerevanis , vaatamas kuidas me viin ( Saimaa Vodka
) müüb ja siis meie viina edasimüüja sõidab kenasti G klassi 5,5 kompressor AMG verisooniga . Tuleb tõdeda ,et jah , Taavi väljendas ennast suht täpselt "karvaste ja suurte kerade" omanikud nendega seal liiklevad . Ma võin öelda vaid seda , et isegi Moskvas ma ei näinud sedavõrd suurt G klassi kontsentratsiooni
kui Yerevani kesklinnas .
Pea kõigil G klassi juhtidel , kaasaarvatud ka minu võõrustajal , oli pilkases palavuses aken lahti . Tundsin huvi kas : ta ei oska konditsioneeri kasutada või ehk see lihtsalt ei tööta - ma rumal ei tulnud selle peale ,et on äraütlemata tähtis näidata lisaks autole ka ennast . Tulles sellele mõttele iseseisvalt , kruttisin kiiresti konditsioneeri endale sobivasse reziimi ( õues +26 ) olgugi ,et autojuht soovitas järjepidevalt mul samuti akent alla lasta ja "nautisin" G klassi jäika vedrustust Tallinna tänavatest 3x kehvematel teedel . Oi kurask kuidas ma tundsin puudust oma GL-ist .
Jah , midagi pole teha - vanaks ja mugavaks hakkan jääma vist
Panen mõned ilmekad G pildi ka siia
Vabandan ,et ma oma teemat niimoodi risustan kuid mõtlesin siiski paar sõna kribada värsketest kogemustest.
Pea kõigil G klassi juhtidel , kaasaarvatud ka minu võõrustajal , oli pilkases palavuses aken lahti . Tundsin huvi kas : ta ei oska konditsioneeri kasutada või ehk see lihtsalt ei tööta - ma rumal ei tulnud selle peale ,et on äraütlemata tähtis näidata lisaks autole ka ennast . Tulles sellele mõttele iseseisvalt , kruttisin kiiresti konditsioneeri endale sobivasse reziimi ( õues +26 ) olgugi ,et autojuht soovitas järjepidevalt mul samuti akent alla lasta ja "nautisin" G klassi jäika vedrustust Tallinna tänavatest 3x kehvematel teedel . Oi kurask kuidas ma tundsin puudust oma GL-ist .
Jah , midagi pole teha - vanaks ja mugavaks hakkan jääma vist
Panen mõned ilmekad G pildi ka siia
Vabandan ,et ma oma teemat niimoodi risustan kuid mõtlesin siiski paar sõna kribada värsketest kogemustest.
"Mercedes и в Африке Mercedes"