Tallinnas AutoKeyService Madara tänaval. Kui toimivat võtit pole, tuleb auto neile viia. Võivad ka koodikaardi alusel hakkama saada, aga sõltub asjaoludest.
Viimane tervenisti AMG tehases kokku pandud mudel E 55 AMG W210 nüüd 13 800€, Tallinnas. Loe müügiteemat foorumis, võta ühendust ja lähme proovisõidule: 56 666 161 Jörg https://www.auto24.ee/soidukid/3637121
Mul ka päris mitu autot endal( naise auto hobikas + enda ja poja auto) + veel ettevötte liikur vahendid. Keskeltläbi ühe isikliku masina aastane kindlsustus 50 ja 100 euro vahel. Kas see jant nagu ära tasub, et neid katkestada ja ja jamada sellega. Ma pole sellel kunagi pointi näinud. Pigem siis kui tean et teen mingile autole töesti aastase kuni paarise pausi. Selline juhus oli mul kunagi SL-ga. Siis jätsin töesti 1,5 aastat vahele.
Ajutisel kustutamisel kehtib TÜV oma ettenähtud kehtivusaja lõpuni. Uuesti tuleb TÜV teha siis, kui eelmine on kehtivuse kaotanud ja tahad sõitma minna. Kui ei eksi, oli ajutise kustutamise korral vist 2 aastat viimase TÜV kehtivusest, et tekiks kohustus TÜV läbimisel registrisse enmistamiseks.
Kui hobikaid on mõni või rohkem, on üsna kindel, et kõigiga igal suvel ei sõida ning igati mõistlik on neid pidevalt ajutiselt kustutatuna hoida. Kui sõiduks läheb, saab selle paar klõpsu kindlustusele lisaks telefonis ju uuesti ära teha. Õnneks on need toimingud siiani tasuta, ei võta aega 5 minutitki ja hulk muretsemist/jälgimist jääb olemata.
Minu arvates hobiautodega ei ole mingit probleemi. Oman hobiautot juba 15 aastat. Igal aastal teen poliisi 6 kuud (näiteks mai-okt). Suvel sõidan temaga, talvel seisab. Pole vaja mingit ajutiselt registrist kustutamist. Ülevaatuse teen samuti igal aastal.