Shoutbox archive
Tere. Regasin eile ennast Mercedes-benz klubi liikmeks, kuna sai siis ka Mercedes-Benz soetatud. Kahjuks siiani ootan oma meilile kinnitus meili foorumi poolt, et ma saaks ka postitusi teha. Keegi saab aidata? ahti.seeberg@gmail.com
Tere ! Äkki keegi loovutaks ühe Silberauto numbrialuse või veel vanema ? 53540467
Tere,kas kas keegi pädev pärnumaal saab aidata diagnostikaga kiiremas korras, probleem on selles et sai vahetatud w211 e270cdil käigukast ,sest vahetas esimeselt teisele suure pauguga,sai pandud teine, alla ja nüüd on selle kastiga probleem,kui kickdowni teha siis kaob vedu tagant ära,selleks ajaks kui pedaal põhjas on, ja kast hakkab väga julmalt jõnksutama,vahepeal lööb ka mootori tule korra põlema, aga see kustub kohe ära kui pedaalilt jala ära võtta kui normaalselt sõita siis on kõik okei nii vaikselt kui kiiresti.
Om642 eelsüüteküünalde relee, kas massi ja pinnide vahel peab olema mingi takistus ? Käisin ükshaaval läbi ja mitte ühelgi pole
Kellegi on mõne pisikese NTG ekraani asemel aftermarket 10-12” android/apple carplay? Toimiv asi? Julgeb soovitada?
Ei tule ka seda kinnitusmeili
Kaua võib aega võtta, et see kinnitusmeil kohale tuleks?
kellegil w202 c220d 1994 kütusepaaki ei vedele?
edaspidi tuleb see jah kahjuks ainult digitaalselt sinu Club Lounge keskkonda.
Tuli, aga paar kuud tagasi saadeti viimane MB Classic ajakiri välja. MB lõpetas selle tegemise, vähemalt paber kujul.
Kas mercedes classic ajakiri tuleb veel klubilistele? Ma pole ammu näinud seda, aga samas ma kolisin ka mõned aastad tagasi ja äkki on lihtsalt aadress uuendamata?
Mida järgmise kasutatud mudeli ostmisel peaks silmas pidama kindlasti ja kontrollima? 2017 a. GLC 250 4MATIC 9G Tiptronic, 2.0 R4 155kW. Sõitnud 100 000km.
Sama asi, emaili ei tule uue liikme kinnitust
Tere. Mul näitab, et on kinnitamata konto. Postkasti pole siiani kinnitust saanud. 2 korda teinud seda juba.
Uued liitujad aktiveeritud
W213 E63 või Bmw F90 M5?
Hei! Konto kinnitamise e-mail ei tule kohale.
Konto kinnitamisega probleemid ? Pole siiani kinnitust saanud.
Kas kellegil on olnud sellist probleemis spriter 315ga ,nimelt auto läheb käima siis kui abs-i pistik lahti teha, kui pistik kinni on siis käib mootor ainult ringi, ehk keegi on kokku puutunud sellise probleemiga?
Minu arust einole samad