Shoutbox archive
mis b-osa vedrud oleks hea võtta, et taastada w124 sedaani originaalkõrgus
Mis mudelile võre on vaja, ma võin kataloogist vaadata mis variante olemas on
Kas esindus müüb esivõret ka? sooviks üleni kusta aga ma ei tea kas OEM’na saadaval …
Müüa 16" erilaiused Penta ja Ronal veljed. 2x jooksu.
Ehk leidub kellelgi 124 E220 bensiin varuosadeks? Oleks üht-teist vaja.
mina valiks seda, millel on paremas korras kere ja sisu ja lisasi rohkem, mootor võib alati vahele sobiv panna
3.2 pigem. Remondid ära ja kuna tegemist on EFI mootoriga, siis ei pea jaurama vanema 104 KE-jeti süsteemiga.
tere, kui valida c124 heaskorras vanema m104 3.0 liitrise vahel või m104 3.2 vahel mis tahab remonti saada igaltpoolt natuke siis kumb oleks mõtekam? hinna vahe umbes 3k
Kui veel MB omanikud ei tea, siis tehas on teinud tagasikutsumise mõnigatele mudelitele - tagasilla korrosioon. Nt W/X/C204,W212,C207,C218, C171,C172. Autoga peab Veho esindusest läbi käima.
Ostan 1991 S124 tagumise parema tule
Mälujärgi ~2019.
mõni tarkpea äkki oskab öelda.. enamus MB vin koodi algus on WDD aga mis ajast tuli sisse W1K algus?
Tere! Ostaks heas korras w 124 300d manuaal ,universaali .HEAS KORRAS.eelarve kuni 8K.5067374.margo
Kas MB originaal varuosasid kuskil netist ka tellida saab? On olemas mõni hea lehekülg, et iga osa pärast esindusse ei peaks jooksma?
sain
Tere ! Kellelgi äkki on bensupumba releed W124-le ? koodiga 003 545 24 05 Tel: 53540467
universaali tagatuli peaks mul olema, 18 monoblockid ka, kirjuta mulle whatsappi 56666208
Tere. sai ostetud w124 universaal ja oleks mõndasid juppe vaja.istet, sumbutid,velgesid,tagumisi tulesid jne,keegi teab kedagi kellel on?
saan aru, et see foorum suht surnud - kas sotsiaalmeedias on kuskil eesti MB klubi kus igapäevaselt käib mingid vestlused nagu teistel markidel?