Tere. Regasin eile ennast Mercedes-benz klubi liikmeks, kuna sai siis ka Mercedes-Benz soetatud. Kahjuks siiani ootan oma meilile kinnitus meili foorumi poolt, et ma saaks ka postitusi teha. Keegi saab aidata? ahti.seeberg@gmail.com
Tere,kas kas keegi pädev pärnumaal saab aidata diagnostikaga kiiremas korras, probleem on selles et sai vahetatud w211 e270cdil käigukast ,sest vahetas esimeselt teisele suure pauguga,sai pandud teine, alla ja nüüd on selle kastiga probleem,kui kickdowni teha siis kaob vedu tagant ära,selleks ajaks kui pedaal põhjas on, ja kast hakkab väga julmalt jõnksutama,vahepeal lööb ka mootori tule korra põlema, aga see kustub kohe ära kui pedaalilt jala ära võtta kui normaalselt sõita siis on kõik okei nii vaikselt kui kiiresti.
Kas mercedes classic ajakiri tuleb veel klubilistele? Ma pole ammu näinud seda, aga samas ma kolisin ka mõned aastad tagasi ja äkki on lihtsalt aadress uuendamata?
Mida järgmise kasutatud mudeli ostmisel peaks silmas pidama kindlasti ja kontrollima? 2017 a. GLC 250 4MATIC 9G Tiptronic, 2.0 R4 155kW. Sõitnud 100 000km.
Kas kellegil on olnud sellist probleemis spriter 315ga ,nimelt auto läheb käima siis kui abs-i pistik lahti teha, kui pistik kinni on siis käib mootor ainult ringi, ehk keegi on kokku puutunud sellise probleemiga?