Postitused: 58
Teemad: 11
Liitus: Jan 2013
Maine:
0
Tere.
Mure järgmine. Kuskil 75km/h pealt viskab ette jõhkra värina sisse. Nagu terve esiosa. 90 pealt hakkab ära kaduma ja enne 75 pole üldse midagi.
Kardaani pukk laagriga vahetatud, muhv korras, esisillas puksid, laagrid ja õõtsad üle vaadatud seal probleemi pole, ees ja taga rehvid vahetatud ja pingist ka läbi käinud. Eelmine aasta enne tuttu viimist stend tehtud. Viimases hädas tellisin rooliamordi ja vahetan selle ka ära.
On keegi teine äkki kokku puutunud?
Postitused: 1,385
Teemad: 167
Liitus: Apr 2012
Maine:
2
rattalaagrid, piduri sadulad?
Postitused: 2,475
Teemad: 125
Liitus: Nov 2005
Maine:
12
Mis rool käes teeb see hetk?
“A Mercedes-Benz needs to look like a Mercedes-Benz. And another thing that’s just as important is harmonious model progression: the next model should never make the previous models look old.”
Postitused: 1,190
Teemad: 16
Maine:
8
Veljed ja rehvid saad välistada nii, et võta kellegi teise käest jooks ja vaheta korraks koos velgedega ära saad kohe teada.
Mul W220 ga ka väristab veidi 20 tollistega. 18 tollistega oli igati pehme.
Ma pean ütlema, et tänane tee ehitus kvaliteet on ka selline, et kurat möni uus asfalt on nii treppis, et mönikord tundub et auto hakkab vist laiali lagunema.
Pole ka ime kui vanad tugevad teealused asendatakse pehme ranna liivaga. Ma ei tea kelle jaoks see selline asi kasulik on. Aga seda lollust näeb ainult Eestis.
Mercedeste haige.Keeran oma hõbenoole rooli.
Postitused: 1,032
Teemad: 14
Liitus: Nov 2007
Maine:
1
Kui mul sama probleem oli, selgus et velgedel polnud tsentreerimisrõngaid- täpselt sama moodi 70km/h juures tuli värin sisse ja suurema kiiruse peal kadus. Veljed nägid välja originaalid, aga keskava oli suuremaks freesitud ilmselt. Peale tsentreerimisrõngaste paigaldust kadusid kõik värinad.
Postitused: 2,475
Teemad: 125
Maine:
12
See, et vibratsioon tekib ja teatud hetkel (Tsentrifugaaljõud) kaob, viitab ikkagi justkui sellele, et see peab olema pöörlev element. Ehk velg/rehv/laager.
Katsu kelleltki veljepaar prooviks alla saada.
“A Mercedes-Benz needs to look like a Mercedes-Benz. And another thing that’s just as important is harmonious model progression: the next model should never make the previous models look old.”
Postitused: 1,032
Teemad: 14
Liitus: Nov 2007
Maine:
1
Tahtsin just soovitada, et suurema turbo ja progeaju lisamine aitaks ka probleemi leevendada- täisgaasiga sõites tuleks 75km/h - 90 km/h nii kiiresti, et seda ei paneks tähelegi.