Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum
w140 esiotsa värin - Printerisõbralik versioon

+- Mercedes-Benz Eesti Klubi Foorum (https://foorum.clubmb.ee)
+-- Foorum: Mercedes-Benz sõidukid (https://foorum.clubmb.ee/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Foorum: S-klass (https://foorum.clubmb.ee/forumdisplay.php?fid=107)
+--- Teema: w140 esiotsa värin (/showthread.php?tid=54936)

w140 esiotsa värin - icecube - 03-09-2025

Tere.
Mure järgmine. Kuskil 75km/h pealt viskab ette jõhkra värina sisse. Nagu terve esiosa. 90 pealt hakkab ära kaduma ja enne 75 pole üldse midagi.

Kardaani pukk laagriga vahetatud, muhv korras, esisillas puksid, laagrid ja õõtsad üle vaadatud seal probleemi pole, ees ja taga rehvid vahetatud ja pingist ka läbi käinud. Eelmine aasta enne tuttu viimist stend tehtud. Viimases hädas tellisin rooliamordi ja vahetan selle ka ära.

On keegi teine äkki kokku puutunud?

RE: w140 esiotsa värin - Mike22 - 03-09-2025

rattalaagrid, piduri sadulad?

RE: w140 esiotsa värin - Rolz - 03-09-2025

Mis rool käes teeb see hetk?

RE: w140 esiotsa värin - v6sa - 03-09-2025

Rolzil oluline küsimus!

(03-09-2025, 11:02 AM)icecube Kirjutas: Mure järgmine. Kuskil 75km/h pealt viskab ette jõhkra värina sisse. ...

... ees ja taga rehvid vahetatud ja pingist ka läbi käinud. ...

Rehvidega on üksjagu tangot saanud. Crybaby 

Kas vibra on samasugune nii vanade kui uute rehvidega?

RE: w140 esiotsa värin - siimruz - 03-09-2025

Veljed ja rehvid saad välistada nii, et võta kellegi teise käest jooks ja vaheta korraks koos velgedega ära saad kohe teada.
Mul W220 ga ka väristab veidi 20 tollistega. 18 tollistega oli igati pehme. 

Ma pean ütlema, et tänane tee ehitus kvaliteet on ka selline, et kurat möni uus asfalt on nii treppis, et mönikord tundub et auto hakkab vist laiali lagunema.

Pole ka ime kui vanad tugevad teealused asendatakse pehme ranna liivaga. Ma ei tea kelle jaoks see selline asi kasulik on. Aga seda lollust näeb ainult Eestis.

RE: w140 esiotsa värin - icecube - 04-09-2025

(03-09-2025, 05:20 PM)Rolz Kirjutas: Mis rool käes teeb see hetk?

Lööb rooli sama värina mis kerest tuleb.

Vanade rehvidega oli sama teema, ei muutunud kuskile poole see asi.

RE: w140 esiotsa värin - T6nu - 04-09-2025

Kui mul sama probleem oli, selgus et velgedel polnud tsentreerimisrõngaid- täpselt sama moodi 70km/h juures tuli värin sisse ja suurema kiiruse peal kadus. Veljed nägid välja originaalid, aga keskava oli suuremaks freesitud ilmselt. Peale tsentreerimisrõngaste paigaldust kadusid kõik värinad.

RE: w140 esiotsa värin - Rolz - 04-09-2025

See, et vibratsioon tekib ja teatud hetkel (Tsentrifugaaljõud) kaob, viitab ikkagi justkui sellele, et see peab olema pöörlev element. Ehk velg/rehv/laager.
Katsu kelleltki veljepaar prooviks alla saada.

RE: w140 esiotsa värin - icecube - 06-09-2025

Ma ei tea kas nüüd midagi kuskilt andis täiesti otsad või vajus kuskilt midagi paika aga enne kui jõudsin midagi ära teha on värin täiesti kadunud  Retard

RE: w140 esiotsa värin - T6nu - 07-09-2025

Tahtsin just soovitada, et suurema turbo ja progeaju lisamine aitaks ka probleemi leevendada- täisgaasiga sõites tuleks 75km/h - 90 km/h nii kiiresti, et seda ei paneks tähelegi.