Postitused: 84
Teemad: 22
Liitus: Feb 2017
Maine:
0
Tere
Vaatasin, et mu autol peal liiklusmärgi âratundmise süsteem aga millegipärast ei näita ta midagi ekraanil liiklusmärgidt mööda sōites. Kui minna menüüsse siis ütleb algul, et "teie regioonis ei tööta" aga lugesin, et just Euroopa on see koht kelle märke peaks ära tundma. Activeerisin ilusti ka süsteemi valikus.
Keegi äkki on sellega rohkem kursis?
Tänud
Postitused: 668
Teemad: 7
Liitus: Jun 2012
Maine:
1
Seal võib olla regiooni teema. Vanematel VAG'i isenditel on selline teema, et kui panna West-Europe kaart masinasse, siis loeb märke, kui East-Europe(millega kaob Eesti kaart), siis enam märke ei loe.
Maine:
0
Auto toodud Prantsusmaalt ning navi töötab aga ma arvan et mingi 2012 kaardid peal. Ei oska vaadata kuna sellel uuem tyyp ja ilma DVD ta ja kōvakettaga!
Maine:
0
Tere
Sain siin proovitud uut kaarti ka aga see vanemale ning minule ei lähe.
Mul peaks olema NTG 3.5 ja selle versiooniga pidi mingi kaartide kopimis kaitse olema ning ikka otsin endale ka uusi kaarte.
Mul
On siis ilma DVD mängijata, e. Kōvakettaga seade.
Pole veel saanud Silberist ka infot miks mul see ei tööta...
Ning mul auto 07/2009 ehk facelift ja uuem versioon.
Keegi äkki silber auto elektrikutest siin foorumis loeb seda ja saaks kontakti, et arutada...
Cheers!
Postitused: 3,640
Teemad: 412
Liitus: Nov 2005
Maine:
19
(06-04-2017, 10:10 PM)Maakas123 Kirjutas: Tere
Sain siin proovitud uut kaarti ka aga see vanemale ning minule ei lähe.
Mul peaks olema NTG 3.5 ja selle versiooniga pidi mingi kaartide kopimis kaitse olema ning ikka otsin endale ka uusi kaarte.
Mul
On siis ilma DVD mängijata, e. Kōvakettaga seade.
Pole veel saanud Silberist ka infot miks mul see ei tööta...
Ning mul auto 07/2009 ehk facelift ja uuem versioon.
Keegi äkki silber auto elektrikutest siin foorumis loeb seda ja saaks kontakti, et arutada...
Cheers!
Sul peaks olema siis sama naviseade, mis minu GLK l. Samamoodi kõvakettaga ja CD boksi kaudu laadisime uued kaardid peale. Kui huvi on, kes tegi, siis kirjuta mull Privasse ja jagan telefoni.
" The Best Or Nothing" Mercedes-Benz
Indrek Peets
Mercedes-Benz Eesti klubi juhatuse liige
indrek@clubmb.ee / 5121868
Maine:
0
Ikka otsin lahendust! Pole kaarte ega märke ei näita