28-06-2011, 12:11 AM
Nojah sai siis ikka kiirelt Mercedes-Benz peale tagasi tuldud, kuna BMW pole ikka minu jaoks. Ning jah vahepeal sai siin suure suuga räägitud, et enam punni mitte, kuna roostetab jubedalt ja olnud juba ka paar tükki, kuid mis sa teed taaskord olen punnine. Loodab siis, et see auto püsib natuke kauem kui mu ülejäänud on kestnud, ehk niikaua kui ei teki mõnda huvitavat plaani või võimalust vahetada.
Autost endast siis ka:
Tegu siis 2001 aasta universaal kerega 210, mis on tellitud rootsi TAKSONA. Auto tumesinist värvi ja musta MB tex sisuga(nn okse kindel materjal).
Mootor: 2,2cdi 105kw
Kast: automaat
Varustus: kliimaautomaatik, ESP, el.aknad, Reguleeritav MF rool, istmesoojendused, konks.
Vead: roolilatt ja pump, praktiliselt kogu esisild, jahutus ventika plokk, mootoripadi, ühte istet ei saa alla klappida,
Täna sai auto kiirelt üle vahatatud ning autol kohe teine nägu, ennem oli ikka jubedalt tuhm. Lisaks sai vahetatud Taksole viitavad salongi detailid nagu esimene laetuli ja käetoe luuk tava auto omade vastu.
paar pilti ka müügikuulutusest
Autost endast siis ka:
Tegu siis 2001 aasta universaal kerega 210, mis on tellitud rootsi TAKSONA. Auto tumesinist värvi ja musta MB tex sisuga(nn okse kindel materjal).
Mootor: 2,2cdi 105kw
Kast: automaat
Varustus: kliimaautomaatik, ESP, el.aknad, Reguleeritav MF rool, istmesoojendused, konks.
Vead: roolilatt ja pump, praktiliselt kogu esisild, jahutus ventika plokk, mootoripadi, ühte istet ei saa alla klappida,
Täna sai auto kiirelt üle vahatatud ning autol kohe teine nägu, ennem oli ikka jubedalt tuhm. Lisaks sai vahetatud Taksole viitavad salongi detailid nagu esimene laetuli ja käetoe luuk tava auto omade vastu.
paar pilti ka müügikuulutusest
----------------------------------------------------
Lesven OÜ Mercedes-Benz autode remont , hooldus ja diagnostika Suur-Sõjamäe 30f Tallinn 39-€/h. www.lesven.ee
5232198
Lesven OÜ Mercedes-Benz autode remont , hooldus ja diagnostika Suur-Sõjamäe 30f Tallinn 39-€/h. www.lesven.ee
5232198