Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MB 200T D, 1983, S123 - Lepz
(05-11-2024, 07:49 PM)Lepz Kirjutas: Võimuesindajatega sai kõvasti kembeldud.
Uus hooaeg algab EST lätakaga numbril...

Oot-oot
Ja mis hea pärast nii arvati.
Vasta
Alati väga kena vaadataSmile
Vasta
(05-11-2024, 10:31 PM)Cane Kirjutas:

Oot-oot

No ühel Septembrikuu varahommikul, kui tee veel tööle viis, oli järsku seljataga värvimuusika. Võtsin siis koomale. Arvasin, et äkki on mõni lamp loojangus, sest teadsin, et paberid on korras.

Kruvisin siis akna alla ja siis hakkas üsna valjult tulema.

Teil on valed numbrimärgid ja neid ei tohi kasutada. Need pole Transpordiameti väljastatud märgid.
Nende eest on 400 € ette nähtud!

Ma ajasin vastu, et ei peagi EST latakaga olema, sest auto võeti 1998 arvele ja kuni 2003 väljastatud märgid võivad ilma olla.

Eiei, Te saate ju ise ka aru, et ükski nr märk pole nii hästi säilinud selle ajaga. Ma vastu, et auto on ka 41 aastat vana, aga näeb natuke parem välja...

Ei, mind ei huvita, need kuskilt Balti jaaama tagant tellitud ja nendega sõita ei või. Ja kaua Teil see auto olnud on?

Ma ütlesin, et üle 8 aasta. Siis käis oma autos vist midagi kontrollimas, või kellegiga aru pidamas. Tuli tagasi ja ütles, et ei hakka päeva ära rikkuma, seekord teeb hoiatuse.

Mõned nädalad hiljem, võeti tuttava tuttav selle sama teemaga ette. Erinev auto aga number ilma EST tähiseta. Täpselt samamoodi, aga kinnitada ei osanud, kas see oli see sama ametnik.

Nüüd hiljaaega rullus FBs teema lahti, kus juba inimesed on reaalselt 400€ saanud, puhtad lehed ja ilma hoiatuseta. 

Tundub, et EST märkideta numbrite vastu on mingisugune ristisõda alustatud. 

Seega, tellisin endale ära. Ei jaksa mina nendega vaielda ja kembelda.

P.S proovisin külge ka, 41 aastat vana auto näeb sellistega ikka eriti jõdur välja Sad
MB 200T D, S123, 1983. a. 2.0, 44kW, diisel
Instagram: mb_s123
www.rxoptika.ee
Vasta
(06-11-2024, 02:29 AM)nostromo Kirjutas: Alati väga kena vaadataSmile

Tänks!
www.rxoptika.ee
Vasta
(06-11-2024, 07:56 AM)Lepz Kirjutas:
(05-11-2024, 10:31 PM)Cane Kirjutas:

Oot-oot

No ühel Septembrikuu varahommikul......

See on nende asi tõestada, et need pole ARK väljastanud.
Kui sa just ise siin ei avalda, et need sealt ....... tagant. Icon_lol
Vasta
Ma küsin. Kui on ARK poolt väljastatud ilma EST tähiseta numbrimärk, kas siis võib sõita? Mul autol on selline.
Vasta
(06-11-2024, 11:31 PM)kaupo51 Kirjutas: Ma küsin.  Kui on ARK poolt väljastatud ilma EST tähiseta numbrimärk,  kas siis võib sõita? Mul autol on selline.

Mina Sulle vastata ei oska.

Minul ei ole kunagi väljastatud EST latakaga numbreid ja seda on eMNT ametis ilusasti näha.  Aga räuskav jutuajamine tuli siiski!
Välja arvatud nüüd 5.11.24, kui tellisin uued nr.

Ma arvan et jutuajamine tuleb ikka, kuigi ma ei tea, kus kandis Sa sõidad.
Aga siis tõestagu ära, et Sul ei ole MNT ameti väljastatud numbrid.

Mina lihtsalt ei viitsi ega taha tähelepanu äratada, ega kembelda, seega läksin seda teed...
www.rxoptika.ee
Vasta
[Pilt: 65744-Screenshot_20241107_081336_Messenger.jpg]

Minul soovitati see välja printida ja kindalaekasse panna ja ette näidata Smile
Teine soovitus oli trahv ära väänata, et teeääres ei peaks vaidlema ja pärast lasta ära tühistada. Aga nagu ma kirjutasin juba mitu korda, ei ole sõjakas inimene ja ei viitsi jaurata...
www.rxoptika.ee
Vasta
Mul on sõiduk registreeritud Eestis 1993. Seega võiks ma selliste numbritega ringi liikuda. Aga tänud sulle, et informeerisid sellisest võimalikust ohust.
Lasin sinu auto numbri maanteeameti taustakontrollist läbi. Ma ei ole küll jurist, aga viskan siia teemasse oma arvamuse üles. Sul on auto Eestis registreeritud 1998. See on enne 2004 ja võiks justkui vana numbriga sõita. Samas 2015 on Ajutine registrist kustutamine ja hiljem Registrikande peatamineja veel hiljem Registrikande taastamine ülevaatuse alusel. Mõtlen, et äkki see sündmuste jada andis politseile justkui õiguse sind kottida. Auto ei ole arvel olnud kogu aeg ja nad võtsid aluseks "taassünni aja" 2017 ja selle alusel nõudsid EST numbrit? Loodan, et minu arutluskäik oli arusaadav. Võta seda kui minu arvamust.
Vasta
Mina saan aru, et jutt käib esmasest registreerimisest ikka! See mis hiljem tehtud see pole olululine number on ju autol sama nagu ma aru saan kogu arg olnud.
Mercedeste haige.Keeran oma hõbenoole rooli.
Vasta
Mina saan samuti aru, et esmaregistreerimisest ja kui ei ole duplikaate väljastatud, siis tähendabki, et võib ilma est märgita sõita.

Vb kirjapandu aitab kedagi või annab aimu, et selline teema võib tulla.
Minul on nüüd märge olemas ja pean edaspidi est latakaga sõitma.
www.rxoptika.ee
Vasta
Mendi arvates ei tohiks vana reg nii heas korras olla, kuid kas see saab trahvi aluseks olla.
Vasta
Reapollarid on üldse kuidagi viimasel ajal väga palju arvama hakanud.
Aga kui tead, et seadust ei riku, tuleb tuim olla ja koha peal mitte millegiga nõus olla.
Ma viimane kord pidin neli korda (!) väljenduma, et ma ei ole kiirmenetlusega nõus.
Eks nad lõpuks saavad ise ka aru, et kui ikka mingi elementaarne asi, nagu seda siinne reg. nr teema on, vaidluskomisjoni läheb, vaadatakse neile sealt ka viltu peale.
Mind lihtsalt häirib, kui seadust üritatakse subjektiivselt tuimalt käsitleda.
Seadus olgu seadus, arvamus olgu arvamus.
Viimasena pole juriidiliselt siduv.
“A Mercedes-Benz needs to look like a Mercedes-Benz. And another thing that’s just as important is harmonious model progression: the next model should never make the previous models look old.”
Vasta
Sada prossa nõus, aga hommikul nõks peale kella 7 peatumismärguanne saada ja siis räuskava ametnikuga tegelda... siis selge, et on ehmatus ja segased tunded. Tagantjärgi oleks samamoodi käitunud, et tõestagu ära ja pärast vaidlustame.
www.rxoptika.ee
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  MB 190E 2,0B 1983 secman 50 24,095 23-02-2024, 09:13 PM
Viimane postitus: secman
  MB S123 250T RED ДЕД 1982 Mike22 98 84,501 30-08-2019, 08:19 AM
Viimane postitus: Mike22
  Minu Mercedes-Benz 230E, 1983, W123 ZE_KA 27 31,951 14-04-2013, 10:27 PM
Viimane postitus: Karl