07-05-2009, 09:44 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 07-05-2009, 09:50 PM ja muutjaks oli Sulo.)
Niniiii! Sai siis oma auto vahepeal ka kirurgi juurde saadetud. Miski asi hakkas häält tegema. Kahtlustasin juba kasti, kuid võis usaldada Imret ja tema tublisid lukseppasid. Tuvastati esimese kardaani laagri kulumine ja sellega seoses tegi esimene kardaani-rist häält.....ja mitte ilusat. Tekitas muuhulgas ka vibratsiooni al.80km/h. Kui juba suksu sai ülesse tõstetud vahetati ära rooliotsad, zarniirid, ammortisaatorid ja piduriklotsid, õlid.
Miks ma seda siin kirjutan?! Lihtsalt seepärast et eii saagi väga viriseda vastupidavuse üle. Olen tänaseks sõitnud selle autoga ise pea 70 000 km.
Sama kilometraazi kohta pidin nt. punnsilma või Vitot remontima oluliselt kallimalt. Nii et on küll vastupidav auto. Ainult see tegi meele mõrudaks et kõike tuli korraga ära teha. Eks see muidugi tingitud minu ebaregulaarsest teeninduse külastamisest.
Nii et julgen soovitada ML-i ostu. Jupid polegi teab mis kallid! V.a. esimene kardaan )))
mõni pilt ka....vanad enam ei toimi!
Miks ma seda siin kirjutan?! Lihtsalt seepärast et eii saagi väga viriseda vastupidavuse üle. Olen tänaseks sõitnud selle autoga ise pea 70 000 km.
Sama kilometraazi kohta pidin nt. punnsilma või Vitot remontima oluliselt kallimalt. Nii et on küll vastupidav auto. Ainult see tegi meele mõrudaks et kõike tuli korraga ära teha. Eks see muidugi tingitud minu ebaregulaarsest teeninduse külastamisest.
Nii et julgen soovitada ML-i ostu. Jupid polegi teab mis kallid! V.a. esimene kardaan )))
mõni pilt ka....vanad enam ei toimi!