21-03-2006, 09:36 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 21-03-2006, 09:41 AM ja muutjaks oli virgo.)
Hmm, no nüüd olen küll segaduses. Eile käisin Silberis asja uurimas, filter 500.-, õli 1600.- ja vahetaksid hea meelega. Rääkisin ka murest ja seepeale öeldi, et vahel on juhtunud küll, esmalt peaks tegema diagnosti 900.- Seega oldi nõus võtma vastu kiirelt 3000.- ja veel midagi lisaks õli vahetuse eest. Öeldi veel, et diagnostika näitab mis viga ja et kas juhtplokk või kast ja see läheb väga kalliks...
Kui õli vahetada ei anna, siis miks nad seda tahavad vahetada?
On ehk mõni remondikoht tallinnas kus võiks oma murega käia... Ei tahahaks nagu lambist 3000+ välja käia kui ma pole kindel, kas selle eest isegi uue õli saan. Ja hea oleks kohata sellist remondimeest, kes oleks nõus probeemi ka süvenema, mitte vaid kolm lauset rääkima nagu Silberis...
Kalev, õlitaset kontrollinud ei ole. Probleem veel küllaltki värske ja vaid tungiga tõstetud auto all ei kontrolli ikka midagi - seal vaja päris palju asju enne eest ära kruvida...
Mis läbisõidu tagant näiteks 96-97-98a autom kasti õli vahetatakse?
Kui õli vahetada ei anna, siis miks nad seda tahavad vahetada?
On ehk mõni remondikoht tallinnas kus võiks oma murega käia... Ei tahahaks nagu lambist 3000+ välja käia kui ma pole kindel, kas selle eest isegi uue õli saan. Ja hea oleks kohata sellist remondimeest, kes oleks nõus probeemi ka süvenema, mitte vaid kolm lauset rääkima nagu Silberis...
Kalev, õlitaset kontrollinud ei ole. Probleem veel küllaltki värske ja vaid tungiga tõstetud auto all ei kontrolli ikka midagi - seal vaja päris palju asju enne eest ära kruvida...
Mis läbisõidu tagant näiteks 96-97-98a autom kasti õli vahetatakse?
LCD displayde ja armatuuride remont
www.harteron.ee
www.harteron.ee