28-01-2026, 10:07 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 28-01-2026, 01:10 PM ja muutjaks oli v6sa.)
Õigesti paigaldatud sõrmusliite värske sõrmus jäi pidama ja roostetõrje on lõppenud.
EGR klapp sai maha võetud ja nüüd ei teagi, kas rõõmustada üsna puhta ja kergesti liikuva klapi üle või kurvastada mujal pesitseva mootori koormuse all katkumist põhjustava peidusoleva rikke üle.
Eile sai tehtud ka tahmafiltri puhastust mitu ringi, aga ma ei saanudki aru, kuidas seda õigupoolest tegema peaks. Mul ei õnnestunud kordagi loenduri tulpa 100% peale jooksutada, sai enne ajapiir täis või jahtus filter liikluses toppamise pärast maha. Paremaks läks, aga täna hommikul jälle 7. käiku sisse ei pannud
Teen selle kurva tropi kohta eraldi teema ka.
Hea uudis on pihustite väike korrektsioon - halvim oli +0,24, paar tükki olid 0,04 kandis
Oli meeles seda vaadata, kui arvuti juba küljes oli.
Külmadega suri surnuks tagavedrustuse kompressor. Kui kellelgi vedeleb mõni ülearune eksemplar, võib pakkuda. Isegi surnud isend huvitab , kui mootor just täiesti känkraks põlenud ei ole. Esialgu on veel saba üleval, aga õhtul kärutan sõbra sooja katusealusesse sulama nädalavahetuseni. Kaitset nr 68 läbi ei löö tagumises SAMis, aga käima ka enam ei lähe. Teeb paar klõpsu kaitsme sisselükkamise järel, aga sellega asi ka piirdub.
Oskab keegi öelda, mille poolest erinevad kompressorid koodidega A 212 320 01 04 ja A 212 320 04 04? Ning kumb peaks sel saba all üldse olema? Netist vaadates pakub mõlemaid sobima...
Siledal teel on muidu äge asi sõita küll.
EGR klapp sai maha võetud ja nüüd ei teagi, kas rõõmustada üsna puhta ja kergesti liikuva klapi üle või kurvastada mujal pesitseva mootori koormuse all katkumist põhjustava peidusoleva rikke üle.
Eile sai tehtud ka tahmafiltri puhastust mitu ringi, aga ma ei saanudki aru, kuidas seda õigupoolest tegema peaks. Mul ei õnnestunud kordagi loenduri tulpa 100% peale jooksutada, sai enne ajapiir täis või jahtus filter liikluses toppamise pärast maha. Paremaks läks, aga täna hommikul jälle 7. käiku sisse ei pannud
Teen selle kurva tropi kohta eraldi teema ka.Hea uudis on pihustite väike korrektsioon - halvim oli +0,24, paar tükki olid 0,04 kandis
Oli meeles seda vaadata, kui arvuti juba küljes oli.Külmadega suri surnuks tagavedrustuse kompressor. Kui kellelgi vedeleb mõni ülearune eksemplar, võib pakkuda. Isegi surnud isend huvitab , kui mootor just täiesti känkraks põlenud ei ole. Esialgu on veel saba üleval, aga õhtul kärutan sõbra sooja katusealusesse sulama nädalavahetuseni. Kaitset nr 68 läbi ei löö tagumises SAMis, aga käima ka enam ei lähe. Teeb paar klõpsu kaitsme sisselükkamise järel, aga sellega asi ka piirdub.
Oskab keegi öelda, mille poolest erinevad kompressorid koodidega A 212 320 01 04 ja A 212 320 04 04? Ning kumb peaks sel saba all üldse olema? Netist vaadates pakub mõlemaid sobima...
Siledal teel on muidu äge asi sõita küll.