06-01-2026, 03:04 PM
(06-01-2026, 11:03 AM)v6sa Kirjutas:(06-01-2026, 09:15 AM)maxim1655 Kirjutas: ....
Kokku olen sõitnud ca 15 000km. Ta on mu igapäevane eelistatud sõiduk - kalalkäigud, reisid Žalgirise mängule Kaunasesse ja tagasi, kliendikohtumised, ärikohtumised, vedanud veidraid asju, sõidud Saaremaale ja tagasi kui vähegi võimalik olen ma teinud temaga. Olenemata, et autol on vaid 55kw, pean ma lugu tema gabariitidest, kaalust ja veermikust. Kui mu muud autod kaaluvad 2.5t+, siis 1,1t autoga sõites on juhitavus lust ja terav. Lamavaid politseinikuid uue veermikuga kutsikas neelab palju paremini, kui uus jaapani luksusmaasturi laadne toode. Temaga saab sõita nagu Itaalia filmides sõidetakse - äkiline lanveerimine järskudes kurvides on vanade kergete autode jaoks loodud. Ja see on lihtsalt kaiff minu jaoks.
...
Nii ongi: vana kooli veermik, mille tegemisel kasutati ajusid ja mitte aaiid, sobib hästi meie teedele. Saksamaa autobahnil põhjagaasil olukord muutubAga "kakssadadee" pole vasakpoolsele piiranguta rajale ka loodud...
Kui mitte tagant pressida, siis saab kergelt flegmaatiliselt oma ülesandesse suhtuv mootor üllatavalt valutult hakkama tänapäeva liikluses.
Erikiitus "kaevukaante" kasutamise eest. Need kerged ja tugevad veljed sobivad hästi.
Vanakese kasutamine on kiiduväärne.
Autodele meeldib sõita
Veermik on väga meeldiv, sõidudünaamika - meie 120 km/h kiirteedel on viimane piir, kus veel saab podcast'i kuulata enne kui mootoriheli ja diktsiooni segunevad
. Võib ka kiiremini sõita nagu antud videos, kuid arvan, et elukindlustus enam kuulmiskahjustusi ei kanna, kuna tegu on tahtliku kahjustusega: https://www.youtube.com/watch?v=5Qc0V8eL-pQ&t=213sLinnas on ta üsnagi reibas ja maha ei jää ning automaatkast õnneks välistab käigulappamise gümnastika ning laseb sohvril rahulikult keskenduda teele.