20-09-2024, 01:06 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 20-09-2024, 07:01 PM ja muutjaks oli kodutu.)
Teema põhisüüdlane on jätkuvalt töös, esisild sai uued õõtsad, roolivardad, amordid ja vedrud. Vedrud said valitud Eibachi street kit, terve ring siis. Amordid sai võetud originaal sportline koodi järgi sachsi alternatiivid. Tagasild on ka puksi ja polditasandil uus - kaikad, puksid, sillatala prits ja värv, laagrid piduriplekid.. Mootoriga oli vahepeal ka üks paras dilemma. Algselt oli ju plaan panna M104 3.2 - tühja koha pealt turgatas et äkki peaks panema V8 M113. Peast haige nagu ma olen siis ostsin mootori ka juba ära, pärit R129 SLi pealt lootes et ehk on asjad enamvähem bolt on. Ei ole. Kasvas see asi meeldivalt üle pea ja läksin tagasi 104 juurde.
Mõned fotod ka siia:
Tööd on veel palju, selleni et liikuma saada.
Aga..
Tekkis üks haige mõte et tahaks 124 kupeed endale igapäeva autoks. Mõeldud tehtud, keretöödest ei pääsenud.
Ja kui keegi hakkab juba mõtlema, et rikkumine soola ja kõntsa sees. Olge mureta, auto on juba rikutud diiselmootoriga.. Teema põhisüüdlase ma juba ehitan bensukaks tagasi, seda vist ei ole mõtet.
3.0 83kw (turbo komplekt juba olemas ja läheb peale), 5k manuaal, 4x el aken, istmesoojad, valgustusega sirmid, lukuga diff, konditsioneer (järgmine kevad ajan toimima - sellest juba siis pikemalt).
Keretööd jms:
Mõned fotod ka siia:
Tööd on veel palju, selleni et liikuma saada.
Aga..
Tekkis üks haige mõte et tahaks 124 kupeed endale igapäeva autoks. Mõeldud tehtud, keretöödest ei pääsenud.
Ja kui keegi hakkab juba mõtlema, et rikkumine soola ja kõntsa sees. Olge mureta, auto on juba rikutud diiselmootoriga.. Teema põhisüüdlase ma juba ehitan bensukaks tagasi, seda vist ei ole mõtet.
3.0 83kw (turbo komplekt juba olemas ja läheb peale), 5k manuaal, 4x el aken, istmesoojad, valgustusega sirmid, lukuga diff, konditsioneer (järgmine kevad ajan toimima - sellest juba siis pikemalt).
Keretööd jms: