13-10-2022, 10:38 AM
"Kakskomakaks" on seaduskuulekale ja kaitslikult liiklevale juhile täiesti piisav.
Täpselt samad kiirusepiirangud kehtivad ka võimsamate autode omanikele.
Kes aga vahel tahab kiirustada, siis selle mootoriga on kõik varud koheselt saadaval ja pedaali põhjapressimine suurt midagi juurde enam ei tooda
Erinevalt V6-st
Sõita on muidugi kergem ja odavam, kui suure mootoriga.
Silberis vahetatud SBC ja kaks toimivat võtit on väga hea.
Kui plastide all mäda ei ole, siis selle raha eest autot küll neljanda puhul. Ma soovitaks lähemalt uurida.
Kui Sergei on esimese auto puhul head tööd teinud, siis poel ka see paha, aga kas ta on head tööd teinud? Ning kus (ja millises ulatuses tegelikult) on rooste... Mina jätaks uurimata, see vana pada on küll töökindel, aga eeldab head ihumehaanikut või asjadest ise arusaamist.
Teine on müüdud, aga üldiselt on see vana ridakuus pigem vanakoolimeeste pärusmaa ja noortel und nooblitel sellega väga suhet tekkima ei kipu
Raske ja janune kah.
Kolmas ja viies vajavad põhjalikku uurimist. Näevad liiga rääbud välja, samas pildid võivad petta ja tegelikkus on eeldatust parem.
Kuuenda puhul on (eeldatavasti...
) hea uudis üks omanik Eestis. Ehk teoorias (kõik müüjad ei ole alati sulid) on võimalik saada autoga kaasa tõelähedane ajalugu. Mina võtaks antud valikust selle (kärukonksu pärast
. Samas ei osta sakslane konksu kunagi niisama külge (eriti kangist tellitavat), seega on auto oma elus üksjagu ilmselt suvilat vedanud. Mis korraliku hoolduse korral pole üldse midagi hirmsat esimese miljoni jooksul.

Kes aga vahel tahab kiirustada, siis selle mootoriga on kõik varud koheselt saadaval ja pedaali põhjapressimine suurt midagi juurde enam ei tooda

Silberis vahetatud SBC ja kaks toimivat võtit on väga hea.
Kui plastide all mäda ei ole, siis selle raha eest autot küll neljanda puhul. Ma soovitaks lähemalt uurida.
Kui Sergei on esimese auto puhul head tööd teinud, siis poel ka see paha, aga kas ta on head tööd teinud? Ning kus (ja millises ulatuses tegelikult) on rooste... Mina jätaks uurimata, see vana pada on küll töökindel, aga eeldab head ihumehaanikut või asjadest ise arusaamist.
Teine on müüdud, aga üldiselt on see vana ridakuus pigem vanakoolimeeste pärusmaa ja noortel und nooblitel sellega väga suhet tekkima ei kipu

Kolmas ja viies vajavad põhjalikku uurimist. Näevad liiga rääbud välja, samas pildid võivad petta ja tegelikkus on eeldatust parem.
Kuuenda puhul on (eeldatavasti...