19-02-2020, 09:09 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 19-02-2020, 09:10 AM ja muutjaks oli v6sa.)
(18-02-2020, 10:56 PM)onu_siim Kirjutas:(18-02-2020, 09:36 PM)v6sa Kirjutas: Õige. Näiteks on hinnapakkumise järgi plaanis lisada 1,8 l klaasipesuvedelikku. Plaanime kiusu mõttes viia auto täis pesuripaagiga.
...
...
Milleks see halamine? Tahad lisaks midagi, tee suu ja rahakott lahti.
Palun tsiteerida, kus on halamine! Jah, ma olen praegu puudutatud, kuna kellegi töökoht lööb ropult läbi. Just selle suhtumise pärast ma ei soovita Silberit muuks, kui garantii jaoks hädavajalike külastuste jaoks. Tagasikutsumised ja sõltumatute hooldajate jaoks lukus tarkvarauuendused tuleb ka seal vormistada, kui on tahtmist auto väärtust hoida. Aga igapäevaste hoolduste jaoks vajalikud tööd ei vaja Kuldset Käepuudet.
Loodetavasti Veho veidi tuulutab seda kioskit.
Ma ei ole sõnagagi maininud hoolduspakkumise hinda! Ma tean, et iga hinnapakkumine on esialgne kalkulatsioon teadaolevale ja tegelikkus saabub alles autot üles tõstes (ja tänapäeval arvutiga ühendades). Ma olen üllatunud, et kogu A1 hoolduse valikust pakuti vaid osa. Aga olgu, see on nende valik, ilmselt mingi kogemuse alusel ja tõepoolest tehakse hädavajalik ära: mootoriõli ja filtri vahetus ning pidurivedeliku vahetus.
Olen üllatunud, et vaikimisi pakutakse sellele pajale õliks 5W30 leent, aga kuna meil pole plaanis Hispaania Püreneedesse ronida ja Suurte Kärude jaoks on krusa juba majapidamises olemas, siis igapäevaseks aerutamiseks ja esimeseks loputusõliks on see hea küll. Mootori kvaliteedinõuded täidab konkreetne Mobil1 kenasti, selles pole küsimust. Liitirihind on küll kuldne, aga sellega oleme juba arvestanud.
Soovitan lugupeetavaid arvestada minu teksti lugemisel, et ma olen tehnikaharidusega inimene ja tean üsna täpselt, kui suure osa tootearendusest jätab enamus tootjaid sirge seljaga klientide (ja ettevõtte juristide) kaela ja mis asi on planeeritud eluiga. Selle auto planeeritud eluiga on kuni 300 kkm või kuni 10 a. Seejärel tuleks utiliseerida. Paraku plaanime seda kasutada oluliselt kauem, mistõttu minu suhtumine ilmselgelt ei ole majanduslikult mõistlik.