14-02-2019, 03:24 PM
Vahepeal sai siis käigukasti kontrolleri ekraanile ja joystickile raam tehtud. Istub ilusti tuhatoosi sisse. Ei pea liimima ega miskit. Kui kellelgi on huvi, siis neid prindib üks mees nimega Maksim. Võib talle julgelt helistada ja küsida 5572298.
Nii, nüüd aga läheb lugu huvitavamaks. Ehk on keegi kokku puutunud ja oskab mind antud teemaga abistada.
Olen valimas madaldusvedrusi. Plaan saada siis auto natuke madalamaks ja jäigemaks. Praegu natukene äkilisemalt sõites on pisut liiga pehme.
Olen vaatamas Eibachi ja H&R toodangut.
Kas keegi on paigaldanud enda universaalkerega ja nivoovedrustusega autole madalamaid vedrusid?
Kataloogi järgi tundub, et Eibach pakub sedaanile ja universaalile samat vedrukomplekti, kuigi minu arusaamist järgi peaks olema nivoovedrustusega masina tagavedrud pehmemad.
Näiteks H&R toodangu seas on pakkuda kahte erinevat tüüpi:
30-30mm, nivoovedrustusega ja lisavarustusega :
29627-1
H&R 30-30mm, nivoovedrustus ilma lisavarustuseta
29626-1
Tekib küsimus, et kas tegemist peaks olema lisavarustuse puhul pikema vedruga või hoopis sama pika kuid jäigema vedruga? Ei tahaks päris põrsast kotis osta, seega igasugune info on teretulnud.
Nii, nüüd aga läheb lugu huvitavamaks. Ehk on keegi kokku puutunud ja oskab mind antud teemaga abistada.
Olen valimas madaldusvedrusi. Plaan saada siis auto natuke madalamaks ja jäigemaks. Praegu natukene äkilisemalt sõites on pisut liiga pehme.
Olen vaatamas Eibachi ja H&R toodangut.
Kas keegi on paigaldanud enda universaalkerega ja nivoovedrustusega autole madalamaid vedrusid?
Kataloogi järgi tundub, et Eibach pakub sedaanile ja universaalile samat vedrukomplekti, kuigi minu arusaamist järgi peaks olema nivoovedrustusega masina tagavedrud pehmemad.
Näiteks H&R toodangu seas on pakkuda kahte erinevat tüüpi:
30-30mm, nivoovedrustusega ja lisavarustusega :
29627-1
H&R 30-30mm, nivoovedrustus ilma lisavarustuseta
29626-1
Tekib küsimus, et kas tegemist peaks olema lisavarustuse puhul pikema vedruga või hoopis sama pika kuid jäigema vedruga? Ei tahaks päris põrsast kotis osta, seega igasugune info on teretulnud.
Indrek.