06-04-2007, 04:02 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 06-04-2007, 04:02 AM ja muutjaks oli MR.Molehill.)
soul Kirjutas:210 on rooste probleemid ja 203 pole midagi muutund, ega õppust võetud, tehakse samast vanarauast edasi. Huvitav oleks näha selle C välimust kui läbisõit 6 aasta jooksul meie soolases talves oleks 60000km aastas? Kas siis peaks juba tiiva ääri vahetama? Masendav.
Tõepoolest kurvastama panev ad: Kuidas Mercedes sellist asja lubada saab üldse. Ma ei kujuta ette palju Mercedes-Benz oma kliente kaotanud on selle pärast. Mul oli tõsine plaan MB peale üle minna aga peale sellist masendavat pilti mis avanes lükkan selle mõtte tulevikku. Tuleb ikka mõned aastad oodata ja vaadata kas uued ehk juba parema kere kvaliteediga.Viimased MB mudelid on küll ahvatlusväärsed aga kui kvaliteet ikka nii kehvapoolne on siis :bash: ! Täna istusin ka uue S klassi roolis ja raske oli sealt lahkuda lihtsalt. Aga fakt on see ,et millagi ma pean MB ära proovima. See rool lausa istub kätte :wink: (loodan siiralt ,et uus generatsioon on kerekvaliteedilt eeskujulikum)