09-12-2018, 07:30 PM
Ma usun et W203 ja W211 on see süsteem sama. Olen oma W 203 seal roomata saanud nii mis kole. Jah tal on seal kardaani peal hargnemine, kus trossid jaotuvad kummalegi poole rattale. Jaurasin ka panin puha uued asjad klotsid, vedrud ja plekid ja ölitasin ka trossid sealt ratta juurest. Ja kui pedaali vajutasin siis tegi 6 röksu ja üks vöttis teine null. Lugu selles, et kui ma neid trosse seal ölitasin ja liigutasi edasi tagasi oli suutnud sealt keskelt üks tross oma pesast välja tulla. Seega kui vajutasin sikutas ta ainult ühte trossi. Tegelikkuses peab ta maksimaalselt vast 3 röksu tegem ja siis peavad rattad pidurdama. Loll lugu see, et see trossi ots sinna tagasi saada pidin köik jälle maha kiskuma. Panin trossi otsa tagasi ja siis hakkasid toimima mölemad pooled, ning pedaal tegi vaevalt 2 röksu. Õlevaatuse läbis väga edukalt. Mina lisasin sinna trosside pesade avadesse lisaks ühed kummi punnid, et teine kord need trossi pead sealt välja ei hüppa. Muidugi on seal nii vähe ruumi, et tegutsema ja oma tegutsemist nägi kuidagi mingi lolli nurga alt ainult. Sealt keskelt saab omakorda veel reguleerida ka. Seda mina muidugi ei teinud, kuna see tundus paigas olevat.
Siim
Siim
Mercedeste haige.Keeran oma hõbenoole rooli.