24-09-2018, 09:04 AM
Niisiis...kuna üks külg nats erinev siis pole teemaga ammu tegelenud aga see selleks.Hoopis teistsugune probleem on seoses selle õhkvedrustusega.Nimelt aegajalt(loe sageliu)vajub tagumine ots alla.Võiks aga viidata patjadele, voolikutele, klapidele või mis iganes lekib .....Puusalt tulisdates aga ütlen et võimatu.......!Kohe selgitan.
Sai mõniaeg tagasi sisselaske kollektor maha arutatud ja kuna 1 juhtme punt läbi kollektori jooksis olin sunnitud mugavuse huvides need katkestama,sai akudelt juhtmed maha ja nii ta seisis nädalapäevad(kiiret polnud).Terve selle aja ei juhtunud taga otsaga midagi.Sai kõik lõpetatud ja kui nüüd akujuhtme tagasi panin........lasi kolinaga tagumise otsa alla....
Tundub et midagi valetab autole(kõrguseandur) või peksab tarkvara segast...Olen igasugu pribore ja divaisse külge ühendanu,üksgi ilmselget vihjet ei anna.(olen ka samas kindel et ei tunne veel oma Stari nii hästi kui oleks vaja)Nivooandur elektriliselt kontrollitud,vähemalt mingit infot aju saab,iseasi kuidas ta sellest aru saab....
Sai mõniaeg tagasi sisselaske kollektor maha arutatud ja kuna 1 juhtme punt läbi kollektori jooksis olin sunnitud mugavuse huvides need katkestama,sai akudelt juhtmed maha ja nii ta seisis nädalapäevad(kiiret polnud).Terve selle aja ei juhtunud taga otsaga midagi.Sai kõik lõpetatud ja kui nüüd akujuhtme tagasi panin........lasi kolinaga tagumise otsa alla....
Tundub et midagi valetab autole(kõrguseandur) või peksab tarkvara segast...Olen igasugu pribore ja divaisse külge ühendanu,üksgi ilmselget vihjet ei anna.(olen ka samas kindel et ei tunne veel oma Stari nii hästi kui oleks vaja)Nivooandur elektriliselt kontrollitud,vähemalt mingit infot aju saab,iseasi kuidas ta sellest aru saab....
Tühja-Tähja tootmiskoondis
Restuaureeritud Webasto komplektid "plug and play" ja ole soojas.
Müüa Star C3 , Star C4
Online WIS ASRA EPC 1kuu/10 Eur-i. 12kuud/80 Euri
Kergkaubariiulud-koju-garaazi-keldrisse-tööstusesse
Restuaureeritud Webasto komplektid "plug and play" ja ole soojas.
Müüa Star C3 , Star C4
Online WIS ASRA EPC 1kuu/10 Eur-i. 12kuud/80 Euri
Kergkaubariiulud-koju-garaazi-keldrisse-tööstusesse