31-01-2017, 10:06 PM
(31-01-2017, 09:39 PM)Mercy Kirjutas:(31-01-2017, 09:29 PM)kodutu Kirjutas:(31-01-2017, 09:06 PM)Mercy Kirjutas: Tore vaadata minu ce bagasiluugi küljes oleva plastikliistu alt tuli korralik üllatus välja, sul ka selle kohal veid kobrutab, aga tundub paremas korras olevat kroomliistud ja klaasid katkud ka ära enne värvimist ?
Tagaluugi liist on ka maha võetud juba, auke pole, pindmine rooste oli ainult õnneks. Kroomliistud on enamjaolt jah juba eemaldatud, ainult see akende kohal olev väike kroomliist on maha võtmata - pole jagu saanud, kuidas ära käib.
Värvima ma teda ise kohe kindlasti ei hakka, tahaks ikka head tulemust saada ja ei ole mõtet ise mökerdama hakata.
kuidas need pikad kroomliistud mis üle auto on, lahti said, lihtsalt sikutades, või mõne nipiga ? okey, ajad ise haljaks saa viid värvimisele, mina annaks oma hääle bemmi lillale värvile
Liistud tulevad ilusti ära, kui auto värvist on ükskõik siis lükka kruvikas vahele ja liist on käes.
Need värvid tõin näitena lihtsalt. Selles mõttes, et kellelgi mingi värviidee on, siis võib julgelt soovitada. Pigem ootaks just mingisugust huvitavamat tooni värvi.