10-12-2016, 08:14 PM
Täna juhtus nüüd nii, et ma remontisin selle lüliti ära. Netist lugedes, siis enamjaolt on probleemiks murdunud juhtmed kangi otsas, kust need välja tulevad. Must juhe oli pooleks, valge kohe-kohe minemas. Pikkust mängimiseks ei ole. Igatahes lammutasin selle kõik pulkadeks, puurisin 6mm augu kohe varre otsa, tagumisele poolele, näha ei ole miskit, tõmbasin juhtmed seal välja, jootsin uued ja panin selle asja kokku.....töötas. Kuna mulle tundub, et seal ei ole päris lülitid, sest juhtmeid on seal ainult kolm, aga lülitus funktsioone on rohkem, mis tähendab, et taksitus peab jääma sarnane. Ainuke keerulisem oli kätte saada rooli asendi andur, võisin seda vigastada.
Sellest Sellest küsimus, kas airbagi tuli peaks kustuma, kui tunneb, et airbag on uuesti küljes voi peab seda tegema arvutiga? See jäi mul põlema. Käisin ilma airbagita sõitmas, kuna mul kodus puudusid võimalused juhtmte parandamiseks. Iseenesest loogiline, et nii tähtsa osa vea korral tuleb seda töökojas kontrollida.
Praegu töötab ja 135 euri hoidsin hetkel kokku.
H.
Sellest Sellest küsimus, kas airbagi tuli peaks kustuma, kui tunneb, et airbag on uuesti küljes voi peab seda tegema arvutiga? See jäi mul põlema. Käisin ilma airbagita sõitmas, kuna mul kodus puudusid võimalused juhtmte parandamiseks. Iseenesest loogiline, et nii tähtsa osa vea korral tuleb seda töökojas kontrollida.
Praegu töötab ja 135 euri hoidsin hetkel kokku.
H.