Postitused: 4,736
Teemad: 194
Liitus: Sep 2007
Maine:
7
kui probleemi ei lahenda saan pakkuda kap remonditud mootorit 3,0 b 162kw
hinnast ps-is
Mercedes benz w124, w202, w210, w140 , w220, w211 varuosad tallinnas kohapeal ja tellimiseks .Autoremont, plekitööd, autovärvimine
Postitused: 1,130
Teemad: 60
Liitus: Feb 2009
Maine:
0
Mul ka olemas korralik mootor, kaanetihend jne vahetatud. Aga proovi teist jagajat.
Postitused: 374
Teemad: 25
Liitus: May 2007
Maine:
3
mul ühel tuttaval valetas temperatuuri andur ajule mootori tempi, vahetas selle ära ja asi korras, enne muidugi jõudis kapitaalselt mootori ära remontida ja loomulikult diagnostik seda viga ka ei leidnud.
Postitused: 151
Teemad: 4
Liitus: Jan 2013
Maine:
1
22-03-2014, 10:24 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 22-03-2014, 10:50 AM ja muutjaks oli tommyboy.)
Kui öieti mäletan, siis sellel peaks olema veel mehhaaniline sissepritse- selline firma nagu Speedster tegeleb selle mehhaanilise Boschi sissepritse regulliga.
Muidgi alustada vöid ka ise: kyynlad, kyynlajuhtmed, rootor, jagaja kaas(90% juhtudel on see viga yhes neis). Need on enamasti nagunii kutud ja niikaua kui need ei tööta korralikult pole ka midagi regullida...
Vöi siis otsid möne söbra kes kellel on koodilugeja(sellel oli vist lihtsalt see algeline tulevilgutaja) ja vaatab mis veakoodid räägivad...
Postitused: 9
Teemad: 2
Maine:
0
Kyynlad, jagajakaan vahetatud koos rootoriga ja veakoode on loetud kyll näitas et lambda ning see sai uus pandud siis veel veakoodiks oli , ma loodan et ma mäletan õieti kuna öeldi soome keeles ja proovin otse tõlkida :-D ( järelpõletusõhu pritsungisysteem) et seal näitas veakood ! Kyynlajuhtmed kahtlustasime mehaanikuga ka et vb peaks need ka vahetama !
Postitused: 9
Teemad: 2
Maine:
0
Kui õieti mäletan siis jälkipolttoilman suihutusjärjestelmä! Misasi see lh jet on ?? Pole just kõige teravam pliiats autode suhtes :-D