10-03-2016, 10:40 PM
(10-03-2016, 10:17 PM)fubuq Kirjutas: Mul on kütusekulu natuke väiksem, pool liitrit võibolla(OM606 N/A), aga ikkagi suur minumeelest sellise laiskuse kohta. Samas pole ka midagi hullu vaadates kütuste hindu praegu. Mulle meeldib diisli juures see madal pööre, mõnus lasta, edasi võiks paremini käia ainult.
Aga nende velgede kohta on küll nii, et tegelikult te võiksite need veljed kasutaja Yksix w201 velgede vastu ikka ära vahetada.. Monoblok sobiks 124le nagu rusikas silma ja vastupidi kärg kutsikale... Minumeelest.
Selline väike vangerdus, mine tea, äkki vahetategi
Mulle pole monoblock kunagi niiväga meeldinud, ta on juba tavaline ning enamus kupeedel on monoblock all. Jah, ta on ilus ja sobib hästi kupee alla. Aga teda on lihtsalt niivõrd palju. Sellepärast ka kärgvelg, eriti ilus oleks kui saaks 16" kärjed, korraliku randiga, a'la 9" laiad.
Muidugi ma ei kujutaks ette sõitmist 17" või 18" veljega, sest auto vedrustus on ku*adi jäik ja ei taha teada mis suure veljega sõidumõnu siis on. Kui suur velg, siis vaataks juba midagi rariteetsemat, kui tavaline mono.