26-05-2015, 09:17 AM
(26-05-2015, 01:50 AM)k2igukast Kirjutas: Ma küsisin väga viisakalt lahendust diffri kohta, pakuti lahendust ja lõpuks tulistati kaheraudsega mind.
...
Lihtsalt kõvasti karjuti mulle, et vedrustus ei hakka toimima-toimis. Katse eksperiment see mu oligi.
Ole nüüd hea ja hinga rahulikult. Nii 15 korda minutis, ikka vaheldumisi sisse ja välja.

Kui tahad põletada, keevita 124 differ kinni. Neid liigub, kilohinnaga. Suletud alal lammutades pole vahet, ongi alamõõdulisel mootoril lihtsam rehvide haarumist ületada. Sellega saab ka tänaval sõita, kuigi soovitav ei ole. Sest on üsna suur tõenäosus, et mingi jama korraldamisel (ja illegaalse autoga sõitmisel on jama juhtumine vaid aja küsimus) võib trahv olla kõige väiksem mure. Karda pigem pereisa, kelle lapse Sa oled oma lollusest vigaseks sõitnud...

Lahtise difriga kannatab ainult sõõrikuid joonistada - siis on lootust, et pääseb liikuma ka teine pooltelg ja satelliitide võll ei keevitu kinni. Samuti aitab difril kauem elus püsida võimalikult kõrge rehvirõhk. Nii otseselt (väiksem kontaktpind teega) kui kaudselt (ülekuumenenud rehv lõhkeb varem).