01-04-2015, 04:25 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 01-04-2015, 04:30 PM ja muutjaks oli ktmduke.)
(01-04-2015, 03:03 PM)Mike22 Kirjutas: Tee korda ja ära müü! Lõpuks ilusa Mercedes-Benz said Näeb kena välja ja varustus on suht hea
Eks ma otsisin sellist väga,Tookord müüsin lollipeaga maha millel mootorit polnud,
Bensiini haisule avastasin katkise kütusevooliku,Eks see lasi enamus rõhu ära, Õhtul loodan kanalipeale saada ja ära vahetada räbalad voolikud,
Eile sai juhiistme elekter korda tehtud,muidu ei küündinud pedaalideni,Istmeraam sai parandatud, Kaitsmed vahetatud, Vaja oleks tagasillast see värin kätte saada,Väidetavalt pidi leevendi tegema seda,Aga eks selgub.
Üle 50ne sõita ei saa,Hammbad värisevad Need veljed mis siin all on lähevad ka minema kuna need ikka väga parankad siin .
Tuleviku plaanid oleks siis,Esiistmed välja vahetada,Mehaaniliste vastu,Esitiib vahetada, Väiksed korrosjooni tõrjed,Esivedrud, Natuke jäik minujaoks nende sportvedrudega,Iluvead vaikselt eemaldada. Mootor õieti käima, Ehk jõuan ka sinna hannese juurde külla kunagi. Heameelega võtaks ka toonklaasid maha,Tagatuled väljavahetada. Päevavalguses pole väga näha mis tuli põleb.
Aga jah muidu kui audi mees olin siis kadestasin neid kupee omanike,
Maha ma teda kindlasti müüa ei taha kuna tegu lemmik autoga.
Mercedes-Benz S500L W221
FB: Mercedes-benz klubi MTA
FB: Mercedes-benz klubi MTA