09-02-2015, 10:34 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 09-02-2015, 11:40 AM ja muutjaks oli OnkelMats.)
Mulle tõepoolest retrovibe meeldib. Uskumatu on see kui hästi antud isend käivitub. Nädalavahetusel viskas kõva miinust ja mootor turtsatas ellu laialtlevinud mõistega ``poolest pöördest´´. Ilmselt ka suuresti tänu uuest 100Ah akust, mis hiljuti välja vahetatud sai. Siiani väga rahul. Istmekatete alt tulid välja väga ilusad istmed. Juhiiste on ainult millegipärast ära vahetatud, sinna jätsin katte veel peale (musta värvi iste, katkine, ära vajunud ja jubedalt tolmune). Hetkel ainuke suurem muudatus, mille ette võtsin oli helisüsteem. Mulle meeldib kuulata muusikat... kvaliteetselt. Seega asendasin kõlarid FLI 5 koaksiaalidega ning lisasin ka väikse mürtsukasti. Komplekteerisin nö säästusüsteemi ja ennäe, toimib. Senimaanistest süsteemidest minu maitsele sobivaim. Edasiseks talveveljeks otsustasin jätta kaasa tulnud nö 8-hole-id. Suveks õnnestus läbi erinevate asjaolude hankida 17´´ AMG replicad. Eks näis kuidas nendega sõita on. Rohkem välimuselt plaanis autot muuta pole, praegused tagatuled tunduvad ka nagu värviga sobivat. Aa, võre vahetan ka kevadepoole ära. Praegusel killud väljas.
Hetkel siis hankimistvajavad tükid on:
Õige küttepaagi kork
Mütsiriiuli kõlarikatted
Juhiiste
Tuledelüliti (udutulede astmed ei haaku, pole momendil väga tähtis)
Laenatud pilt sarnastest velgedest:
Edit:
Minu auto alla proovituna siis:
Hetkel siis hankimistvajavad tükid on:
Õige küttepaagi kork
Mütsiriiuli kõlarikatted
Juhiiste
Tuledelüliti (udutulede astmed ei haaku, pole momendil väga tähtis)
Laenatud pilt sarnastest velgedest:
Edit:
Minu auto alla proovituna siis: