23-12-2014, 01:56 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 23-12-2014, 01:58 AM ja muutjaks oli lxx2.)
Hetkel siis seis selline, et sai uuritud, ja varras küljest ära võetud, ning kurb on see, et seesamune alumine ots, kus see kuulliigend asub, on täiesti otsas, ning täiesti otsas all mõtlena ma seda, et seal pole enam mitte kuul, vaid väike pulk kuulist. Ma ei kujuta ette kust seda esiteks saada võiks, ning kuidas selle vahetamine välja näeb, kuna lihtsalt hetkel ei näe võimalust sinna ligi pääsemiseks.
Samuti täna lumega üks driftiäss oma golf III'ga rihtis mu esimese stange ära, ja driftis mulle täpselt ilusti sisse, kui parklas parkimiskohal sõbraga juttu ajasin . Õnneks pauk oli hästi kerge, ning olin mõistlik mees, ning jätsin asja sinnapaika, kuna niivõinaa oli esimene stange katki ja hullemaks miskit ei läinud.
Samuti täna lumega üks driftiäss oma golf III'ga rihtis mu esimese stange ära, ja driftis mulle täpselt ilusti sisse, kui parklas parkimiskohal sõbraga juttu ajasin . Õnneks pauk oli hästi kerge, ning olin mõistlik mees, ning jätsin asja sinnapaika, kuna niivõinaa oli esimene stange katki ja hullemaks miskit ei läinud.