08-11-2014, 11:17 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 08-11-2014, 11:20 PM ja muutjaks oli lxx2.)
Nonii. Kuna olin siin omale hea masina otsingul, ning minevikus olen natukene mersuga sõitnud, siis tekkis idee proovida mersut, ning tundus täitsa okei, ja ära saigi ta võetud.
Mootoriks on 2.0 55kw 5 käiguline manuaal kasti otsas, välja veeres tehasest passi järgi 1993.
Küttekulu on ka väga hää, keskmine jääb sinna 5-6 kanti, millega olen hetkel väga rahul.
Lisadeks on siis
*Elektriline katuseluuk (hetkel ei kujuta ette, kas töötab ka või ei, ei julge hetkel proovida ka kuna vihmad sombused )
*Elektrilised peeglid
Muus osas on auto täiesti plank.
Hetkel teada olevad vead
*Kuskilt laseb mingilmääral õli läbi, karter õline ja hommikul on ülipisikene õlilaik maas
*Eelsüüteküünalde relee ei tööta, pean nupust süüteküünaldele voolu andma, vaja see korda saada
*Nii esimene kui tagumine stange on katki veidi
Eks jooksvalt uuendan seda teemat.
Kui keegi oskab soovitada, mida kindlasti kontrollida veel, et masin probleemivabalt töötaks, võib julgelt ühendust võtta, kuna ei ole ise just autode osas kõige targem hetkel.
Väike pilt ka, milline auto välja näeb:
Mootoriks on 2.0 55kw 5 käiguline manuaal kasti otsas, välja veeres tehasest passi järgi 1993.
Küttekulu on ka väga hää, keskmine jääb sinna 5-6 kanti, millega olen hetkel väga rahul.
Lisadeks on siis
*Elektriline katuseluuk (hetkel ei kujuta ette, kas töötab ka või ei, ei julge hetkel proovida ka kuna vihmad sombused )
*Elektrilised peeglid
Muus osas on auto täiesti plank.
Hetkel teada olevad vead
*Kuskilt laseb mingilmääral õli läbi, karter õline ja hommikul on ülipisikene õlilaik maas
*Eelsüüteküünalde relee ei tööta, pean nupust süüteküünaldele voolu andma, vaja see korda saada
*Nii esimene kui tagumine stange on katki veidi
Eks jooksvalt uuendan seda teemat.
Kui keegi oskab soovitada, mida kindlasti kontrollida veel, et masin probleemivabalt töötaks, võib julgelt ühendust võtta, kuna ei ole ise just autode osas kõige targem hetkel.
Väike pilt ka, milline auto välja näeb: