23-09-2014, 05:43 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 23-09-2014, 05:50 PM ja muutjaks oli tuled24.)
Nii, üle 9 kuu läinud eelmisest postitusest. Sain auto alles nüüd kätte. Neid kordi, mis ma teda ületegemiseks tagasi viisin on olnud nii palju, et mul on lugemine juba mitu kuud tagasi sassi läinud. Lõppkokkuvõttes otsin järgmiseks korraks töökoja, kes teeb kiiremini, kui 9 kuud mootori remonti. Mootoris siis enamus detaile nüüdseks uued ja neljakohaline summa rahakotist välja lennanud. Seismisega tekkinud vead: amordi tugilaager teeb häält, tagumine support ei võta, väljalaskes 2 väikest auku ja kapotialused juhtmed remondi käigus pilla palla ja puruks.
Hetkel auto elektriku juures, kus vahetatakse kõik kapoti all olevad juhtmed välja. Palusin ka püsikiiruse hoidjat vaadata, äkki saame toimima.
Kui kellelgi vedeleb w140 tehasekonksu, siis võib mulle hinnasoovi kirjutada. Mul süsteem olemas aga konks ise puudu.
Vahepeal oli juba kange tahtmine auto müüki paisata ja G asemele võtta aga polnud südant selleks ja jääb edasi perre.
Ahjaa, kast ka libistama hakanud seismisega, just kohapealt minek on see kõige hullem moment. Peab sammud Kadrinasse seadma mingi hetk.
Hetkel auto elektriku juures, kus vahetatakse kõik kapoti all olevad juhtmed välja. Palusin ka püsikiiruse hoidjat vaadata, äkki saame toimima.
Kui kellelgi vedeleb w140 tehasekonksu, siis võib mulle hinnasoovi kirjutada. Mul süsteem olemas aga konks ise puudu.
Vahepeal oli juba kange tahtmine auto müüki paisata ja G asemele võtta aga polnud südant selleks ja jääb edasi perre.
Ahjaa, kast ka libistama hakanud seismisega, just kohapealt minek on see kõige hullem moment. Peab sammud Kadrinasse seadma mingi hetk.