24-12-2005, 06:08 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 15-09-2006, 03:37 PM ja muutjaks oli kuld.)
Panen siis siia lõpuks enda auto ka üles, pilte hetkel ei ole-heameelega paneks pildid siis üles kui olen ta valmis täielikult saanud. Aga sellega te pleks vist rahul:bisou: Niisiis homme teen pildid ära ja hakkan siis siia aega-ajalt lisama pilte, mis töökäigus tuleb.
Mark: Mercedes-Benz 300 SDL (500SEL)
Väljalaskeaasta: 1985
Läbisõit: 423 000 km
Võimsus: 85kW
Mootori valem: 3.0 R6
Pikkus: 5135 mm ehk siis5 m ja 13,5 CM
Täismass: 2135 kg
Lisavarustus: konditsioneer, roolivõimendi, kesklukustus, kesklukustus puldiga, ABS pidurid, turvapadi, 4x elektrilised akende tõstukid, katuseluuk (elektriline), valuveljed (15), püsikiiruse hoidja, el. välispeegel paremal, 3x elektriliselt reguleeritavad istmed, 4x istmesoojendused, esiklaasi soojendus, esimesed tulede pesurid, esimesed udutuled, välistemperatuuri näidik, iluliistud salongis (puitdekoor), peatoed tagaistmetel, tulede korrektor, peatoed esiistmetel, käetugi ees, käetugi taga, must nahksisu, 2x peeglid päikesesirmides valgustusega, kõlarid+voofer freeair, tagaklaasi soojendus, kohtvalgustid, toonklaasid, tagakaardin
Muud: Jooksu osa olen korda teinud, nüüd vahetan mõned kerdetailid ära, panen uuema 126 liistud ja plastkatted karpidele, selga uus värv, natuke peput madalamaks ja laia servaga AMG monoblock veljed 17"
Igaljuhul on see auto mulle nii armas, et ei vaheta teda kunagi välja.
Mark: Mercedes-Benz 300 SDL (500SEL)
Väljalaskeaasta: 1985
Läbisõit: 423 000 km
Võimsus: 85kW
Mootori valem: 3.0 R6
Pikkus: 5135 mm ehk siis5 m ja 13,5 CM
Täismass: 2135 kg
Lisavarustus: konditsioneer, roolivõimendi, kesklukustus, kesklukustus puldiga, ABS pidurid, turvapadi, 4x elektrilised akende tõstukid, katuseluuk (elektriline), valuveljed (15), püsikiiruse hoidja, el. välispeegel paremal, 3x elektriliselt reguleeritavad istmed, 4x istmesoojendused, esiklaasi soojendus, esimesed tulede pesurid, esimesed udutuled, välistemperatuuri näidik, iluliistud salongis (puitdekoor), peatoed tagaistmetel, tulede korrektor, peatoed esiistmetel, käetugi ees, käetugi taga, must nahksisu, 2x peeglid päikesesirmides valgustusega, kõlarid+voofer freeair, tagaklaasi soojendus, kohtvalgustid, toonklaasid, tagakaardin
Muud: Jooksu osa olen korda teinud, nüüd vahetan mõned kerdetailid ära, panen uuema 126 liistud ja plastkatted karpidele, selga uus värv, natuke peput madalamaks ja laia servaga AMG monoblock veljed 17"
Igaljuhul on see auto mulle nii armas, et ei vaheta teda kunagi välja.