12-02-2014, 09:46 AM
(11-02-2014, 11:05 PM)_siim_ Kirjutas:(11-02-2014, 01:06 PM)v6sa Kirjutas:(11-02-2014, 12:57 PM)_siim_ Kirjutas: Kui oisust uuritud saad siis v6id siia ka kirjutada,mul oleks endal mingi hetk vaja 8mm elementidega pumpa seadistama hakata ja vaja sellist kohta kus ise k6rval saab olla seadistamise ajal.
Vat säärast meistrit tahaks ma näha, kes laseb kõrvalt piiluda.
Ma tahaks näha meistrit kes ilma juhendamata 8mm elementidega pumba eestis oskab paika sättida Teeks ise aga pole pinki,selleks peab kellegi teenust kasutama.
Mille poolest erineb 8 mm paariga reaspumba etteannete ühtlustamine tavapärase 5,5 omast? KSP stendimisel ju seda tehakse: määratakse paari tootlikkus pihustite töörõhul, vajadusel vahetatakse kulunud paarid ja tasandatakse etteanne silindrite vahel. Kas kontrollitakse ka käivitusrikastust ja ülekoormuskorrektorit, on juba reguleerija töökultuuri ja ametiuhkuse küsimus. Keegi ei viitsi täielikku regulaatorkarakteristikut üle teha ning ega sel pole tavakasutuseks ka mõtet.
Võistluspumbad on iseasi, kuid seal sõltub enam juba konkreetsest seadest (mootor, jõuülekanne, vajalik pööretevahemik).
Regulaatori näppimist minu teada keegi Eestis ei tee.