28-11-2013, 04:33 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 23-09-2014, 05:47 PM ja muutjaks oli tuled24.)
MB S350D, 1993, W140, tuled24
Mark: MB S350D
Väljalaskeaasta: 1993
Läbisõit: 50 000 miili ( USA variant )
Mootor: 3,5 diisel 110kw
Värvus: Must metallik kuldse teraga
Lisavarustus: Puudu vist ainult külmik
Auto on tulnud Eesti 2008 ja ilmselt USA-st kuna seda reedavad näidikud ja meeletu ports Bostoni Mercedes-Benz esinduse arveid ja muud paremat. Ostsin ma ta sõbralt selle aasta veebruaris, seega mina olen rooli keeranud temaga nüüdseks 9 kuud. Auto on ülikorralik, keretööd tehtud aasta tagasi ja selleks kisti auto täiesti paljaks. Lisaks tehtud üle nahksisu ja lagi musta riidega.
Viimase üheksa kuu jooksul olen mina teinud auto juures:
¤ Esi-ja tagusilla kapremont, vahetatud kõik puksid, liigendid, õõtsad, vedrud, amordid.
¤ Uus esiklaas, uued kojamehed
¤ 27.11.13 Õlivahetus peale 12 000 km, sealhulgas õlifilter, 2 kütusefiltrit, õhufilter ja hõõgküünlad. Õliks kasutan kvaliteetset MOTULi õli (8 liitrit)
¤ 4.12.13 lähevad vahetusse kõik kettad ja klotsid
¤ Siin veel praegu päheturgatavaid tehtud asju: Visco sidur, elektrijahutuse andurid, konditsioneeri takisti, COB LEDid suundadesse, Xenonid, Kliimaremont ja täitmine, servopumba remont, väljalaske keevitamine + uus sukk, kõik mahlad vahetatud, Talveks sai "talvevelg" ka hakapelita naastudega organiseeritud + 20 uut polti
Teha on veel vaja:
¤ Kasti õli vahetus
¤ Tagaistme elektrijuhtimine lõpetas koostöö
¤ Uus alarm peale
¤ Uus grill ette
¤ Facelift tuled taha - Uut pagasiluuki vaja
¤ Leida sobiv orig. konks - valmidus olemas
Auto on igapäevases kasutuses, liigub vaikselt ja sujuvalt, olen ülimalt rahul. Sõidumõnu pakub lisaks BOSE orig helisüsteem, mis peale 20. aastat ikka enamustele autostereotele pika puuga ära teeb.