20-08-2013, 12:17 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 20-08-2013, 01:18 AM ja muutjaks oli tommyboy.)
Huvitav, et inimesed endiselt soovivad vanast kupeeneljast teha kähkusõidukarti... - selleks nad ju omal ajal ehitati. Või arvad et MB tegi manuaalkastiga, sportvedrustusega, kupeekere ja 3,2 liitrise mootoriga eksemplari pereautoks? Ja oleks ju patt jätta asju sihipäraselt kasutamata - seda enam, et konkreetsed autod on nii naeruväärselt odavaks läinud.
Mis käigukastidesse puutub, siis äkki olen saamatu ja ei oska, aga kurvilise ning lumise/kruusase tee läbin manuaaliga kindlamalt ja kiiremini kui automaadiga.
Ma muidugi saan aru, et enamus foorumist eeldab, et autot peaks nühkima, garaazis konserveerima ja sõidustiil peaks olema nagu pensionäril- vabandage, aga mina tunnen elust mõnu ja kasutan autot tarbeesemena ja kui tuleb tahtmine, siis ka vajutan...
Mis käigukastidesse puutub, siis äkki olen saamatu ja ei oska, aga kurvilise ning lumise/kruusase tee läbin manuaaliga kindlamalt ja kiiremini kui automaadiga.
Ma muidugi saan aru, et enamus foorumist eeldab, et autot peaks nühkima, garaazis konserveerima ja sõidustiil peaks olema nagu pensionäril- vabandage, aga mina tunnen elust mõnu ja kasutan autot tarbeesemena ja kui tuleb tahtmine, siis ka vajutan...