24-02-2013, 08:08 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 24-02-2013, 08:49 PM ja muutjaks oli MB W123.)
Tuli siis ~5 päeva tagasi müüki Mercedes-Benz,oli piltidelt teine täitsa viisakas(tegelikult ma polnud ennem näinud,et ükski w202 nii heas korras paistab),tekkidas isu,sai vaatamas käidud ja otsustatud,et kuni Esmaspäevani läheb almera müüki ja kui müüdud ei saa siis ei saa.
Täna sai siis almera müüdud ja suund koplisse.
Hetkel olen ülirahul,oleks tahtnud muidugi almerat ka alles hoida aga no jah...
Teemasse
Tegu siis Mercedes C280,2.8L kone aistevahel millel antud hädised 142kw ja pöördeid kannab edasi Manuaal kast(siiamaani ei saa aru miks kõik seda Hatevad???)
Lisade poolest 4El.akent ,El peeglid,mingisugune diffri lukk vist,hansfree süsteem,Kasset Box ,
el.peatoed alla klapitavad,kondistioneer,esiklaasi pesurid ja hetkel rohkem ei meenu.
Auto tundub korralik,lisan hetkel paar müügi pilti.Kasutaja meinuu(Tänud ka pesu eest) peaks ka mõned pildid tulistama.
Seniks aga peace
Muidugi nii vana auto puhul ei pääse ka vigadest:
Hetkel jäi tagumine salongi tuli põlema
Täna sai siis almera müüdud ja suund koplisse.
Hetkel olen ülirahul,oleks tahtnud muidugi almerat ka alles hoida aga no jah...
Teemasse
Tegu siis Mercedes C280,2.8L kone aistevahel millel antud hädised 142kw ja pöördeid kannab edasi Manuaal kast(siiamaani ei saa aru miks kõik seda Hatevad???)
Lisade poolest 4El.akent ,El peeglid,mingisugune diffri lukk vist,hansfree süsteem,Kasset Box ,
el.peatoed alla klapitavad,kondistioneer,esiklaasi pesurid ja hetkel rohkem ei meenu.
Auto tundub korralik,lisan hetkel paar müügi pilti.Kasutaja meinuu(Tänud ka pesu eest) peaks ka mõned pildid tulistama.
Seniks aga peace
Muidugi nii vana auto puhul ei pääse ka vigadest:
Hetkel jäi tagumine salongi tuli põlema
w123 240 D 83"