05-07-2012, 01:05 PM
Nii. Küsisin Silberist neid kahte junni ja pagasniku vaipa (matti). Kui auto VIN koodi ütlesin, siis küsiti, et mis pill see on? Pidin siis seletama milline ta on, ja lõpuks nad ei saanudki seda andmebaasist korralikult kätte, kuna pidavat see kuuluma juba uunikumide alla. Lõpuks saime nende junnide hinnaks 3,7 euri tk (kirves rsk kuna tegemist on ainult plastik kattega ehk polti ennast pole kaasas, ootame lammutuse pakkumise ka ära). Põhjamatti aga ei saanudki, seda enam ei toodeta oli Silberauto vastus. Huvitav...Kui kellelgi on korralik pagasniku matt (vaip) olemas, siis jällegi, soovin hinnapakkumist. Lammutuse pakkumise saan esmaspäeval.
Ladu24 ei leia konkreetselt seda mudelit auto üldse üleski, pakub ainult kupeed w123. Iseenesest ei ole vahet, kuna esiosa on neil identne, aga ikka ei pannud neid plastikjunne seal tähele. Kas mina olen pime?
Küsimus ka suvepäevade kohta, et millal need toimusidki?
Ladu24 ei leia konkreetselt seda mudelit auto üldse üleski, pakub ainult kupeed w123. Iseenesest ei ole vahet, kuna esiosa on neil identne, aga ikka ei pannud neid plastikjunne seal tähele. Kas mina olen pime?
Küsimus ka suvepäevade kohta, et millal need toimusidki?