15-07-2011, 12:50 AM
Võrdlus helitapeediga on kahtlemata lüüriline. Minul kassette ei ole. Ma kuulan ühtemoodi Vikerraadiot nii R32 Golfis, S-klassis ja diisel taksos. Mõnikord unustan mitu päeva üldse raadi lahti keerata. Sellegipoolest sõidaksin sinu autopargist igapäevaselt ikkagi just 230E-ga. Lihtne seletus - väiksem mass ja väiksema njuutoniga mootor tähendab kergemat sõitu. Isegi kui sul sedaani tagaistmel vana Peetrus isiklikult iga päev harfimänguga pea hulluks ajaks
Ära unusta, et sa lubasid millalgi testi mõttes minimaalselt 2 nädalat jutti igapäevaselt minu taksoga sõita. Huvitav milline saab olema kassett. Endale tuleb meelde ainult:
KEERAN ALLA KÜLJEKLAASI
SÜÜTAN RUMBA ANNAN GAASI MA
SÕIT VÕIB ALATA AH - AHA
VÄLJA VENIND PÜKSI VIIGID
MAHA JÄÄVAD SOOD JA TIIGID AIDA
NÄGÖZ MAARJAMAA AH-AHA
NO VOT SÕIDUST EES ON KOPP
LÕHNAB NAILON SOKK
SILMA ALL ON KOTT
JA KRAMPIS LÕUA LOTT
TUULEKLAASIL SOPP
PEAS ON VÕIDUND LOKK
JA RAADIOS LÄTI POP
Ja pragmaatik nagu ma olen, tean ma täpselt, et 230E jääb seisma mitte sellepärast, et kassett kulub läbi. Kassetist on tegelikult täitsa pohui. Hoopis veluuri on kahju liigselt nühkida.
Ära unusta, et sa lubasid millalgi testi mõttes minimaalselt 2 nädalat jutti igapäevaselt minu taksoga sõita. Huvitav milline saab olema kassett. Endale tuleb meelde ainult:
KEERAN ALLA KÜLJEKLAASI
SÜÜTAN RUMBA ANNAN GAASI MA
SÕIT VÕIB ALATA AH - AHA
VÄLJA VENIND PÜKSI VIIGID
MAHA JÄÄVAD SOOD JA TIIGID AIDA
NÄGÖZ MAARJAMAA AH-AHA
NO VOT SÕIDUST EES ON KOPP
LÕHNAB NAILON SOKK
SILMA ALL ON KOTT
JA KRAMPIS LÕUA LOTT
TUULEKLAASIL SOPP
PEAS ON VÕIDUND LOKK
JA RAADIOS LÄTI POP
Ja pragmaatik nagu ma olen, tean ma täpselt, et 230E jääb seisma mitte sellepärast, et kassett kulub läbi. Kassetist on tegelikult täitsa pohui. Hoopis veluuri on kahju liigselt nühkida.
Terve aasta poole aastaga