11-09-2006, 11:34 PM
hehheee. krt, ma mäletan küll veel, kuidas sa hakkasid vastu punnima tookord, et ehk ei müükski mulle jne, kuigi olime koos välja otsinud netist. et said nii hea pilli kätte ja selline paras endale ratsutamiseks. huhhh, õnneks läks õnneks kõik:biggergrin:
ralak, nüüd pead ka oma taadi muuseumieksponaadile väikese investeeringu tegema ja siis ka välimus tasemel. see vanakooli originaalvalu ei kära ikke kuidagi.
võtadki õppelaenu
illy: ja selle nutsuga peaks vajalikud asjad tehtud saama
[/quote]
õpekas...icc, no õigus jah mul need võimalused taas magistrantuuris nüüd :lol:
aga nagu sa tead, pole ma eriline laenaja tyyp.
Kle jah, sesuhtes et taadi muuseumieksponaadile tuleb ka sama ilukuur vist teha - selline velg sobib 4-le ülihästi, smoked kindlasti taha, ruloo on olemas ning esituled kah plaanis mingid tervemad ja selgemad paigaldada siis peaks kärama küll.
ralak, nüüd pead ka oma taadi muuseumieksponaadile väikese investeeringu tegema ja siis ka välimus tasemel. see vanakooli originaalvalu ei kära ikke kuidagi.
võtadki õppelaenu

[/quote]
õpekas...icc, no õigus jah mul need võimalused taas magistrantuuris nüüd :lol:
aga nagu sa tead, pole ma eriline laenaja tyyp.
Kle jah, sesuhtes et taadi muuseumieksponaadile tuleb ka sama ilukuur vist teha - selline velg sobib 4-le ülihästi, smoked kindlasti taha, ruloo on olemas ning esituled kah plaanis mingid tervemad ja selgemad paigaldada siis peaks kärama küll.
setud sõitsid seciga