17-02-2011, 09:22 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 17-02-2011, 09:32 PM ja muutjaks oli Ardo90.)
2 viga lisasin juurde vigade listi!!
* Püsikiiruse hoidja ei tööta.
* Tagumise istme all olev vaakum pump ei tööta.
Tõesti, tagumise istme all oli 4-5cm. vett lihtsalt, kogu vaakum pump ja juhtmestik oli vee all, hea et auto pole veel maha põlenud, jumal tänatud. Ja see stereo on siiamaani seal sees, aint minu poolt sai sisse pandud uus Beckeri makk, kuna vanal Beckeri makil oli display pixlid surnud mis seal autos oli, kui ostsin selle auto. Aga see 2 supakat taga akna laua peal ja Alpine võim pagasniku laes on siiamaani seal autos ja töötavad täiesti. Aint need 2 Pioneeri elementi tahaks kunagi millegite paremate vastu välja vahetada. Ja tõesti, see auto oli õnnetus seisus, aga nüüd loodame, et saab ka asja temast!!
Aga kuidas sa tead ültse sellest autost? On see sinu auto old varem? Või tuttavate vms.? Oskad mulle äkki täpsemalt rääkida selle auto eluloost jne.?
* Püsikiiruse hoidja ei tööta.
* Tagumise istme all olev vaakum pump ei tööta.
(13-02-2011, 04:25 PM)evilman Kirjutas: Et su peadtoed ja uksed ei toimi, selles on süüdi vaakumileke või pumba rike? Istmete mitteliikumises on süüdi ustel olevad lülitid, enamjaolt on külmjooted, võid proovida neid üle tinutada. Kui see ei aita siis esindusest ära neid küsima mine, saad kirve selga vaata lammarist. Kunagi oli hea stereo ka autol sees, Becker mexico pro + 2subwoofrit ja võim. Näha on et hooletud omanikud on olnud 4 aasta jooksul, kel on jätkund raha vaid kütuse jaoks, mitte remondi. Sulle edu autoga ja muidugi paksu raha kotti
Tõesti, tagumise istme all oli 4-5cm. vett lihtsalt, kogu vaakum pump ja juhtmestik oli vee all, hea et auto pole veel maha põlenud, jumal tänatud. Ja see stereo on siiamaani seal sees, aint minu poolt sai sisse pandud uus Beckeri makk, kuna vanal Beckeri makil oli display pixlid surnud mis seal autos oli, kui ostsin selle auto. Aga see 2 supakat taga akna laua peal ja Alpine võim pagasniku laes on siiamaani seal autos ja töötavad täiesti. Aint need 2 Pioneeri elementi tahaks kunagi millegite paremate vastu välja vahetada. Ja tõesti, see auto oli õnnetus seisus, aga nüüd loodame, et saab ka asja temast!!
Aga kuidas sa tead ültse sellest autost? On see sinu auto old varem? Või tuttavate vms.? Oskad mulle äkki täpsemalt rääkida selle auto eluloost jne.?