17-08-2010, 08:05 PM
Sama eksemplar jah. Vat ei oska nende spoilade päritoli kohta rääkida, samas kui natuke käega aidata istub nagu valatud, vajavad vaid fikeerimist. Olgu ebayst või Summerbayst, mulle need meeldivad. Katuse riide osa on väga hea - ei pleekinud ega puruks, kuid tagaklaas on ikka väga tuhm ja murdekohtades kiles võikesed augud, päris sisse ei tilkunud, kuid ju see on aja küsimus...
Laiust tõesti SL´il on, sellel isendil tagumine osa veel +8 cm, kuid see mind ei häiri vaid isegi meeldib, kuid kõrgus on see millega ikka annab harjuda - masin on madalamaks lastud, kas tulebki 10 cm kokku, ei tea. Kuna olen viimasel ajal kulgenud ringi vaid maasturiga, siis pole nii väga viitsinud süveneda tänava aukudesse, kuid sellega sõites tuleb laveerida ja mööda kindlaid teid sõita.
Mingid pildid klõbistasin ka telefoniga, pole küll suuremad asjad aga siiski:
Laiust tõesti SL´il on, sellel isendil tagumine osa veel +8 cm, kuid see mind ei häiri vaid isegi meeldib, kuid kõrgus on see millega ikka annab harjuda - masin on madalamaks lastud, kas tulebki 10 cm kokku, ei tea. Kuna olen viimasel ajal kulgenud ringi vaid maasturiga, siis pole nii väga viitsinud süveneda tänava aukudesse, kuid sellega sõites tuleb laveerida ja mööda kindlaid teid sõita.
Mingid pildid klõbistasin ka telefoniga, pole küll suuremad asjad aga siiski: