02-07-2010, 01:17 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 02-07-2010, 01:30 PM ja muutjaks oli 3sada.)
Oman sama mootoriga isendit juba 4 aastat, soovitan soojalt vähemalt poolsünti kasutada näit. viskoossus 10W40 .Ise eelistan Valvoline,head määrimis omadused,hoiab ja peseb mootorit tunduvalt paremini. Enne vahetust võiks mootori eelnevalt igaks juhuks läbi pesta(vähemalt mina olen seda teinud).Peale 10 000km on minu 300E mootori õli veidi tumedam kui algupärane.
Kui vana õli välja lased siis peale suuremat väljavoolu keera filter lahti,sealt saab lisa õhku ja võib lisaks välja voolata pihu täis õli.kui kannatust on siis ootad kuni ühtegi tilka enam välja ei valgu seejärel filtri koht puhastada,uus peale ,karteri polt kinni ja uus õli sisse,vahel kontrolli taset arvestades ,et filtrisse läheb samuti väike kogus.
Endal sama tegu ootab ees ja ise ostsin 6 L ,täna ehk jõuangi ette võtta.
Jahutussüsteemis ringleb 9 L !
Kui vana õli välja lased siis peale suuremat väljavoolu keera filter lahti,sealt saab lisa õhku ja võib lisaks välja voolata pihu täis õli.kui kannatust on siis ootad kuni ühtegi tilka enam välja ei valgu seejärel filtri koht puhastada,uus peale ,karteri polt kinni ja uus õli sisse,vahel kontrolli taset arvestades ,et filtrisse läheb samuti väike kogus.
Endal sama tegu ootab ees ja ise ostsin 6 L ,täna ehk jõuangi ette võtta.
Jahutussüsteemis ringleb 9 L !