07-05-2010, 09:38 PM
(07-05-2010, 08:42 PM)m20b20 Kirjutas: Suur tänu et viitsisid jännata. Kusjuures viimasel ajal meeldima hakanud see nn asfaldi värv nagu sa tegid mitte täiesti must päris hea nii.
No need 16 borbetid võimalik osta aga kus kandis soomemaal oled? ma ise pesitsen kerava kandis. Tule vaata, katsu ja ehk tahad mõningate eurode eest ligi võtta
allanile. Mul need veljed veel all.
Mul koguaeg on sada erinevat tegemist eestis ja klotsi läheb ka siia-sinna ning need veljed endiselt õnnetult ootavad värvi. Hetkel ei teagi kas lasta hoopis pulbervärvida(kogemusi kellegil?).
Järgmine nv olen kodus siis vaatan mis saab.
Ma tamperes, aga 11 liigun Helsinki poole, siis poleks probleemi tulla. aga noh, samas ma kardan,et ma osta ei taha kuna 16" talvekad olemas. lihtsalt mõtlesin,et vahetada. kuna neist kopp ees suht juba hea meelega vahetaks oma 18" ka ära neistki kopp ees.
Aga noh, eks sa võta heaks aegajalt meeldib teha kunagi sai proovitud VT'd siis nüüd mõningad tegemised meeles.
kuid ise tahaks kedagi pädevamat kasutada oleks vaja enda omaga lasta natukese tegeleda, ei julge algul kohe autole kallale lennata siis oleks hea, kui VT oleks olemas
Alumiiniumi ja Roostevaba terase Keevitus- ja Painutustööd.
RakWeld OÜ
5656 3210
Rakvere ja Tallinn
RakWeld OÜ
5656 3210
Rakvere ja Tallinn