06-05-2010, 06:14 PM
(06-05-2010, 09:08 AM)Blaze Kirjutas: Jah, kena auto ja värv on väga huvitav.
Tagumsied veljed võiksid rohkem väljapoole ainult istuda.
Järsku annaks mingid vaheflantsid vahel ajada.
Ma muidugi "tark" mees targutama, endal samamoodi oli paar aastat ja alles paar nädalat tagasi sain asja lahendatud laiemate velgede abil
Muidu igati sile ja asjalik aparaat tundub ... muidu sul vist mõned pildid üleval ka aadressil mbworld.org
Räägi mis sul sellest mustast võrest sai ? alles ikka või müüsid maha ?
Ise mõtlen just, et tahaks proovida enda autole sellist ette millalgi.
Clk-sid klubipeale suht vähe ja mööda Eestit laiali igalpool - mõnel üritusel võiks neid ikka kuhjaga kokku ajada ja pildile jäädvustada.
Kokkutuleku kohapealt täiesti Nõus Sinuga võiks kl. Ajaks venna ka kohale tal ka, Väljanägemiselt Nagu Sinult, aga 3.2 mootor
Aga Vahe falantsid on lausa kohustuslikud Nüüüd otsisin, kus teha lasta. Ja päev enne Eestist ära minekut sain teada, kus saab ja nüüd, kui Eesti tagasi minek, Siis võtab mõõdud ja läheb tegemiseks.
Ja esi võre kohta niipalju,et See on Seesama ma värvisin selle tulede toonimis värviga lihtsalt üle
seda sellepärast,et kui ei meeldi, saab kergest maha
ja ml endal tegelt neid võresid kaks tükki üks korralikum (see keldris) ja teine mitte nii korralik on siis ees, millega ma aegajalt meisterdan
nüüd toonisin selle keskmise kriipsu ainult mustaks, Asi nagu Kõigeparem.
millagi plaan VB teha nii,et Grill pealt maha keskmine kriips ära ja ilusti kokku kõik, Äkki jäeb ilus, Kuid ma ei tea kuidas ma saaks selle ilusti kroomi. (keeruline jutt)
Alumiiniumi ja Roostevaba terase Keevitus- ja Painutustööd.
RakWeld OÜ
5656 3210
Rakvere ja Tallinn
RakWeld OÜ
5656 3210
Rakvere ja Tallinn