07-07-2006, 10:20 PM
Asi selles, et ma Tartust ja Tallinna iga päev ei satu, täna pidin minema hooratta pärast, aga tegemist on palju, järgmine nädal kavatsen ära käia. Mind ajas närvi jutt, et saatsime jah 3.0 hooratta, sa aretad niigi valet mootorit valele autole ja aretagi edasi. Otsi sidurikorv hooratta järgi, mitte vastupidi. Mul aga juba välja ostetud tutikas sidurikomplekt 3.2 mootorile. Tartu mb varuosade poes olen ma juba nii nähtud nägu. Iga päev käin pea 2 korda seal, nemad aitasidki mind siiamaale, tänud neile. Silberisse läksin seepärast, et saaks äkki mingit pilti vms, et tuvastada hooratas, kuna hoorattal pole ühtegi osa koodi.
Igaljuhul, ma lähen nüüd garaasi teen mõne pildi, kuigi seegi vist ei aita probleemi lahendada.
Kas kellelgi Tartu kandist pole mõnda rida-kuus hooratast 2.6, 2.8, 3.0, 3.2?? Saaks korvi peale proovida vms.
Igaljuhul, ma lähen nüüd garaasi teen mõne pildi, kuigi seegi vist ei aita probleemi lahendada.
Kas kellelgi Tartu kandist pole mõnda rida-kuus hooratast 2.6, 2.8, 3.0, 3.2?? Saaks korvi peale proovida vms.